به گزارش حرفرک به نقل از کانی پرس؛ در سالهای گذشته کشور ایران به علت شرایط اقلیمی و همچنین فرسودهشدن نیروگاههای تولید انرژی با چالش کمبود برق روبهرو بوده است.
ورود سرمایهگذاران بخش خصوصی بهویژه صنعتگران و سرمایهگذاران به عرصه ساخت نیروگاه از مهمترین برنامههای راهبردی دولت برای کاهش مشکلات حوزه تولید انرژی در کشور است.
شهرستان بوکان یکی از شهرهای کشور است که طی سالهای گذشته و به علت دارابودن منابع تولید انرژی همچون سد شهید کاظمی در صدد جذب سرمایهگذار برای احداث نیروگاههای تولید برق است.
فرماندار بوکان در گفتگو با کانی پرس ضمن تأکید بر جذب سرمایهگذاران بومی برای احداث نیروگاههای برقی در شهرستان عنوان کرد: آمارها نشان میدهد در فاصله سالهای ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۹، رشد ظرفیت تولید برق در کشور از ۸.۸ درصد به ۲.۲۳ درصد رسیده است که نشان از آن دارد ظرفیت تولید در این سالها نزولی و در مقابل مصرف برق در کشور در این مدت صعودی بوده است.
خشایار صنعتی افزود: تداوم این شرایط از یک سو و مشکل کمبود برق و خاموشیهای اجباری ناشی از آن در زمان اوج بار مصرف این موضوع را ضروری میسازد که ظرفیت نیروگاهی در کشور افزایشیافته و یک برنامهریزی دقیق برای تولید و مصرف برق انجام شود.
فرماندار بوکان ادامه داد: خوشبختانه با اقدامات جهادی که صورتگرفته بالای ۹۹ درصد روستاهای شهرستان از نعمت برق برخوردار هستند.
وی تصریح کرد: احداث نیروگاه یکی از زیرساختهای صنعت برق است و موجب تأمین برق پایدار میشود که این مهم سالیان متمادی است در دستور پروژههای شهرستانی قرار دارد.
وی ادامه داد: در راستای کاهش چالشهای مرتبط با حوزه برق و انرژی در سطح شهرستان موفق به جذب سرمایهگذار برای احداث نیروگاه ۳۰ مگاواتی برق در شهرستان شدهایم.
صنعتی تصریح کرد: راهاندازی نیروگاه برق خورشیدی ۳۰ مگاواتی کارخانه سیمان کاوان با مدیران و نمایندگان دستگاههای اجرایی مرتبط و مشارکت نمایندگان شرکت سرمایهگذار انجام خواهد پذیرفت.
صنعتی فرماندار شهرستان بوکان ضمن تأکید بر اهمیت سرمایهگذاری در تولید برق بهویژه با استفاده از انرژیهای سبز از جمله انرژی خورشیدی در بخش صنعت و تولید به لزوم همفکری سرمایهگذار و دستگاههای اجرایی در پیشبرد پروژه تأکید نمود.
وی عنوان کرد: آیندهنگری و قابلیتهایی که پروژههای دانشبنیان برای شهرستان به ارمغان میآورند را غیرقابلمقایسه با دیگر حوزهها دانست و ساخت چنین نیروگاههای را در حوزه انرژی بسیار مهم دانست.
انتهای پیام