احسان ریختهگر در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی « اروم نیوز» با اشاره به آخرین وضعیت آنفولانزا در آذربایجان غربی و افزایش موارد آنفولانزا در بازه زمانی اواسط آذر تا اوایل اسفند هر سال یک روال معمول است اظهار کرد: در سال جاری هیچ مورد غیرمعمول و فوتی در استان مشاهده نشده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی با اعلام اینکه خوشبختانه تاکنون هیچ فوتی ناشی از آنفولانزا در استان گزارش نشده است، افزود: بررسیها نشان میدهد که تعداد موارد ابتلا به آنفولانزا در آذربایجان غربی تقریباً مشابه با سایر استانهای کشور است و وضعیت شیوع در استان در حد معمول قرار دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی در ادامه به توصیههای لازم برای بهبود این بیماری پرداخت و گفت: استراحت کافی، مصرف مایعات گرم و استفاده از اقدامات معمول خانگی مانند مصرف میوههای تازه از جمله راهکارهای مؤثر برای تسریع بهبودی هستند.
وی تصریح کرد: بیماریهای ویروسی دوره بهبودی خاص خود را دارند و باید این دوره به طور کامل طی شود.
ریختهگر در مورد زمان مراجعه به پزشک، توصیه کرد: افرادی که با علائمی نظیر سردردهای شدید، خوابآلودگی و تبهای بسیار بالا به خصوص در کودکان مواجه میشوند، لازم است در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنند.
وی خاطرنشان کرد: تبهای شدید در کودکان میتواند منجر به تشنج شود، بنابراین مراجعه زودهنگام در این موارد بسیار حائز اهمیت است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بر لزوم آگاهی افراد از اصول پیشگیری و مراقبت در برابر آنفولانزا تاکید کرد و از شهروندان خواست تا ضمن رعایت نکات بهداشتی، به توصیههای کارشناسان بهداشت توجه داشته باشند.
گفتنی است آنفولانزا، که معمولاً به آن گریپ هم گفته میشود، یک بیماری تنفسی واگیردار است که توسط ویروسهای آنفولانزا ایجاد میشود. این بیماری میتواند از خفیف تا شدید متغیر باشد و گاهی اوقات منجر به عوارض جدی و حتی مرگ شود. درک علائم، روشهای پیشگیری و درمان آنفولانزا برای محافظت از خود و جامعه بسیار مهم است.
انتهای خبر/ و