جعفر صادق اسکندری در گفت و گو با ارو نیوز، با بیان اینکه میزان مصرف گوشت مرغ در آذربایجان غربی معلوم و تعداد واحد های تولیدی نیز مشخص است، اظهار کرد: در این راستا باید لینکی فی مابین مصرف گوشت و تعداد و ظرفیت واحد های تولیدی ایجاد شده و برنامه ای منسجم برای تولید تنظیم شود.
وی با تاکید بر ضرورت ورود تشکل ها و انجمن های غیر دولتی برای برنامه ریزی در واحد های تولیدی و صنعتی، افزود: در این راستا تعاونی ها و تشکل های غیر دولتی باید تقویت شده و حمایت لازم از آنها به عمل آید.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی با اعلام اینکه، گوشت مرغ به اندازه کافی ذخیره سازی شده است، اظهار کرد: به اندازه ای گوشت مرغ ذخیره کرده ایم که اگر ۳ ماه گوشتی تولید نشود باز جوابگوی نیاز مردم خواهیم بود.
وی در پاسخ به اینکه، چرا قیمت گوشت مرغ در واحد های صنفی مختلف متفاوت است؟، گفت: نمی توانیم برای گوشت مرغ نرخ واحدی تعیین کنیم؛ در آذربایجان غربی ۱۶ کشتارگاه و تعداد زیادی واحد صنفی وجود دارد که هر کدام با توجه به نوع و کیفیت محصولات قیمت های متفاوتی دارند.
اسکندری با بیان اینکه، آذربایجان غربی پایین ترین قیمت گوشت مرغ و بالاترین قیمت مرغ زنده کشور را داراست، تصریح کرد: به علت پراکندگی و ازدیاد واحد های تولیدی گوشت مرغ، نوعی حالت رقابتی در این راستا به وجود آمده است.
انتهای پیام/