به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «اروم نیوز»؛ نیر الهامی صبح امروز با حضور در بخش سوختگی بیمارستان امام خمینی(ره) ارومیه، با دختران دانشآموز آسیبدیده در حادثه آتشسوزی سرویس مدرسه دیدار و از خانوادههای آنان دلجویی کرد.
این حضور صمیمانه در کنار والدین و دختران مصدوم، نشان از اهتمام جدی دستگاههای اجرایی استان برای حمایت از دختران آسیبدیده و تقویت سرمایههای انسانی جامعه دارد.
الهامی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری، در جریان این بازدید در گفتگو با خبرنگاران گفت: حادثه دلخراش آتشسوزی سرویس مدرسه، صبح روز سهشنبه نهم اردیبهشت ۱۴۰۴ رخ داد و طی آن، ۱۱ نفر مصدوم شدند.
وی تصریح کرد: از میان این افراد، ۱۰ نفر از دانشآموزان دختر بودند که با علائم سوختگی و استنشاق دود، به مرکز سوختگی بیمارستان امام خمینی(ره) منتقل شدند. وقوع این سانحه، آن هم در روزی که به نام روز دختر نامگذاری شده، درد و تلخی مضاعفی برای خانوادهها و جامعه فرهنگی استان به همراه داشت
الهامی با بیان اینکه رسیدگی فوری کادر درمانی موجب کنترل وضعیت عمومی مصدومان شده است، افزود: از مجموع دانشآموزان آسیبدیده، تاکنون چهار نفر ترخیص شدهاند و شش نفر دیگر همچنان تحت مراقبت تخصصی در بخش سوختگی بستری هستند.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه وضعیت بالینی تمامی این دانشآموزان پایدار گزارش شده و تیم درمانی با جدیت روند بهبودی آنان را دنبال میکند. امکانات ویژه و مراقبتهای مستمر برای بازگرداندن سلامت کامل این دختران در حال انجام است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجانغربی با اشاره به همزمانی این حادثه با روز ملی گرامیداشت دختران گفت: این دانشآموزان در حالی با این حادثه مواجه شدند که باید روز خود را با شادی، افتخار و حمایت سپری کنند. امروز، بیش از هر زمان دیگری، آنان به حمایتهای عاطفی، اجتماعی و معنوی نیازمندند.
وی عنوان کرد: جامعه فرهنگی، مسئولان، نهادهای حمایتی و آحاد مردم باید با اقداماتی همدلانه و عملی، نشان دهند که دختران این سرزمین هیچگاه در مسیر رنج و آسیب، تنها نمیمانند و بازوان پر مهر جامعه، همواره در کنار آنان خواهد بود.
تکریم دختران، فرهنگ اصیل ایرانی – اسلامی است
الهامی افزود: فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی ما، به برکت آموزههای اهل بیت علیهمالسلام، همواره بر صبر، امید، حمایت از آسیبدیدگان و مهرورزی در برابر دشواریها تأکید داشته است.
وی بیان کرد: تکریم دختران نه تنها یک وظیفه اجتماعی بلکه نشانهای از ایمان و خشنودی الهی دانسته شده و در روایات دینی، جایگاه دختران، جایگاهی مقدس و ویژه توصیف شده است. اکنون وظیفه ماست که با الهام از این تعالیم، زمینههای بازگشت عزتمندانه این دختران به زندگی عادی را فراهم کنیم.
وی تأکید کرد: این دانشآموزان نه تنها فرزندان خانوادههایشان، بلکه فرزندان این سرزمین هستند. ما خود را موظف به پیگیری مستمر وضعیت درمان، رسیدگی به مشکلات روحی و نیازهای آموزشی این دختران میدانیم و در هماهنگی با دستگاههای ذیربط، تلاش خواهیم کرد که این مسیر درمان و بازگشت به زندگی با کمترین فشار و بیشترین همراهی طی شود.
انتهای خبر/ م