به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «اروم نیوز»؛ الیاس گندمی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تاکنون ۳۱۰ اثر رسانهای از سوی شرکتکنندگان در قالبهای مختلف و محورهای متنوع به این جشنواره ارسال شده است. وی همچنین افزود که این آثار از تاریخ اول دیماه سال گذشته تا پانزدهم آذرماه امسال در رسانههای مختلف منتشر شدهاند.
وی با اشاره به شروع داوری آثار افزود: ششمین جشنواره ابوذر آذربایجانغربی در ۹ محور اصلی و ۱۰ قالب رسانهای برگزار میشود این جشنواره در تلاش است تا دستاوردهای رسانهای استان را در قالبهای مختلف ارزیابی و مورد توجه قرار دهد از جمله محورهای این جشنواره میتوان به «شعار سال»، «جهاد تبیین»، «پیوند رسانه و صنعت»، «مقابله با آسیبهای اجتماعی»، «دستاوردهای انقلاب اسلامی»، «بسیج و حوزههای اقدام»، «امید و نشاطآفرینی»، «خانواده و جامعه»، «فرزندآوری» و «سبک زندگی ایرانی اسلامی» اشاره کرد.
دبیر ششمین جشنواره ابوذر آذربایجانغربی گفت: آثار ارسالی در قالبهای متنوعی همچون گزارش خبری، مصاحبه، یادداشت و سرمقاله، تیتر، اینفوگرافی، موشن گرافی، عکس، کلیپ، گزارش ویدیوئی، مستند و پادکست مورد داوری قرار خواهند گرفت این تنوع قالبها به جشنواره ابعاد گستردهتری میدهد و امکان مشارکت در این جشنواره را برای فعالان رسانهای در تمامی حوزهها فراهم میآورد.
وی افزود: شرکتکنندگان در این جشنواره از رسانههای مکتوب، مجازی، دیداری و شنیداری دارای مجوز، آثار خود را ارسال کردهاند هر شرکتکننده میتوانست حداکثر چهار اثر در هر قالب ارسال کند این شرایط به شرکتکنندگان این امکان را میدهد که بهترین آثار خود را در حوزههای مختلف رسانهای معرفی کنند.
افزایش مشارکت و نقش تاثیرگذار جشنواره ابوذر در استان
گندمی عنوان کرد: ششمین جشنواره ابوذر آذربایجانغربی نه تنها به عنوان یک رویداد فرهنگی و رسانهای مهم در استان شناخته میشود، بلکه به بستری برای ارتقاء کیفیت رسانهها و شناسایی استعدادهای جدید در این حوزه تبدیل شده است این جشنواره فرصتی مناسب برای رسانهها و فعالان رسانهای است تا توانمندیها و دستاوردهای خود را به نمایش بگذارند و در مسیر پیشرفت و ارتقاء فرهنگی استان گام بردارند.
وی تصریح کرد: جشنواره ابوذر در سالهای گذشته به عنوان یک رویداد معتبر، دستاوردهای بسیاری را در حوزه رسانهای به دنبال داشته است. علاوه بر تقدیر از آثار برتر، این جشنواره به افزایش سطح آگاهی عمومی در خصوص مسائل مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی کمک کرده و فضای تعاملی بین رسانهها و جامعه را تقویت کرده است.
گفتنی است؛ در این دوره، با توجه به محورها و قالبهای متنوع جشنواره، انتظار میرود که آثار دریافتی نشانگر تحولات جدید در عرصه رسانه و تلاشهای صورتگرفته برای پوشش موضوعات حساس و تأثیرگذار در استان باشند بهویژه محورهایی مانند «جهاد تبیین» و «امید و نشاطآفرینی» که در راستای تقویت وحدت ملی و ایجاد انگیزه و امید در جامعه هستند، میتوانند تأثیر مثبتی بر ذهنیت عمومی و بهبود وضعیت اجتماعی داشته باشند.
انتهای خبر/ م