به گزارش پایگاه تحلیلی خبری «اروم نیوز» به نقل از پایگاه تحلیلی خبری «آراز سسی»، حجتالاسلام رسول جمشیدی ظهر امروز در خطبههای نمازجمعه پلدشت با اشاره به آثار تقوی و آمرزش گناهان و رستگاری گفت: خطاها و گناهانی که انسان انجام میدهد بهمرور او را از درگاه الهی دور میکند و قلبش را تاریک میسازد، اما خدای مهربان که پذیرای توبه بندگان است در عین آنکه وعده آمرزش و محو گناهان میدهد.
وی با اشاره به ۱۰ دلیل کلیدی که از سوی رسانهها و اندیشکدههای خارجی برای رد احتمال جنگ آمریکا با ایران مطرح شده، تصریح کرد: نشریه فوربس گزارش داده که هزینه درگیری نظامی با ایران حتی در مقیاس محدود، میتواند در سه ماه نخست بین ۶۰ میلیارد تا ۲ تریلیون دلار باشد. این رقم، هزینهای سنگین برای اقتصادی است که با چالشهای داخلی نیز مواجه است.
امامجمعه پلدشت افزود: این اندیشکده تأکید میکند که هرگونه جنگ با ایران میتواند موجب آشفتگی در منطقه و ایجاد زنجیرهای از بحرانهای ثانویه شود، از جمله تهدید به بستهشدن تنگه هرمز و تأثیرگذاری بر بازار جهانی انرژی.
وی اظهار کرد: تحلیلگران بروکینگز هشدار میدهند که اقدام نظامی علیه ایران ممکن است با واکنشهای شدید، غیرمتقارن و فراتر از انتظار مواجه شود، از حملات به پایگاههای آمریکا گرفته تا تحریک جبهههای منطقهای.
جمشیدی گفت: بر اساس نظرسنجیهای مرکز پژوهشی Pew، بیش از نیمی از مردم آمریکا با ورود کشورشان به یک جنگ جدید در خاورمیانه مخالفاند، حتی اگر تهدیدات لفظی وجود داشته باشد.
وی تصریح کرد: گزارشهای دانشگاه براون نشان میدهد که جنگ عراق بیش از ۲.۴ تریلیون دلار هزینه داشته و پیامدهای اقتصادی و انسانی آن هنوز ادامه دارد، این تجربه تلخ بهویژه برای تصمیمسازان آمریکایی یک هشدار روشن است.
امامجمعه پلدشت افزود: در فضای فعلی، هیچ اجماع سیاسی یا بینالمللی برای اقدام نظامی علیه ایران وجود ندارد، حتی متحدان سنتی آمریکا در اروپا برخلاف گذشته تمایلی به همراهی در یک جنگ جدید ندارند.
وی اظهار کرد: رسانههای تحلیلی مانند Atlantic Council یادآور میشوند که تمرکز راهبردی آمریکا عمدتاً روی چین، روسیه، و مسائل داخلی است و درگیری در منطقهای دیگر میتواند این تمرکز را مختل کند.
جمشیدی گفت: ایران نقش مهمی در امنیت انرژی منطقه دارد، هرگونه درگیری نظامی میتواند به جهش شدید قیمت نفت منجر شود که تأثیرات مستقیم بر اقتصاد جهانی، از جمله آمریکا خواهد داشت.
وی تصریح کرد: مراکز مطالعاتی هشدار دادهاند که پایگاههای نظامی و ناوهای آمریکا در منطقه، در معرض تهدید پاسخهای ایران هستند، و این موضوع موجب افزایش تلفات و فشارهای داخلی میشود.
امامجمعه پلدشت افزود: جنگ ممکن است ایران را به سمت اقدامات جدیتر مانند خروج از معاهده NPT و افزایش فعالیتهای هستهای سوق دهد که تبعات غیر قابل پیشبینی امنیتی برای منطقه و جهان خواهد داشت.
وی با اشاره به فروردین ۱۳۷۸ روز شهادت سپهبد علی صیاد شیرازی اظهار کرد: شهید صیاد یکی از فرماندهان جنگ ایران و عراق بود که پس از ۳۲ سال خدمت در یگانهای مختلف نیروی زمینی ارتش در تهران و مقابل در منزلش، به دست اعضای سازمان مجاهدین خلق ترور شد.
جمشیدی گفت: صیاد شیرازی پس از پیروزی انقلاب ایران در غائله سال ۱۳۵۸ ضدانقلاب در کردستان به فرماندهی عملیات شمال غرب کشور انتخاب شد و در نبردهای کردستان به همراه دکتر مصطفی چمران نقش مهمی ایفا نمود.
وی تصریح کرد: صیاد شیرازی در سال ۱۳۶۷ در عملیات مرصاد که مرزهای غربی ایران مورد هجوم منافقین قرار گرفته بود با طراحی عملیاتی تحت عنوان عملیات مرصاد نیروهای متجاوز را شکست سنگینی داد.
امامجمعه پلدشت با اشاره به ۱۹ فروردین سال ۱۳۵۹ شهادت آیتالله سید محمدباقر صدر از علمای بزرگ و دانشمند افزود: همزمان با پیروزی نهضت اسلامی در ایران در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷، رژیم بعثی عراق فشارهای خود را بر ایشان بیشتر کرد؛ اما شهید صدر با اعلام تبعیت از امام خمینی (ره) در برابر همه فشارها مقاومت کردند و شهید صدر جملهای با این مضمون درباره امام خمینی گفته است که «در امام خمینی ذوب شوید؛ چنانکه او در اسلام ذوب شده است.
انتهای خبر/