اکبر نصرتی در گفتوگو با خبرنگار اروم نیوز، اظهار کرد: در پی مراجعه تعدادی از شهروندان به این پلیس مبنی بر برداشت غیرمجاز و خالیشدن حساب بانکی آنها، بررسی موضوع بهصورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
وی تصریح کرد: کارشناسان پلیس فتا در تحقیقاتی متوجه شدند قربانیان این پرونده بعد از خرید از فروشندگان سیار، دکههای ورودی شهرها و رانندگان اسنپ حسابشان خالی شده و به روش اسکیمر مورد کلاهبرداری قرار گرفتهاند.
رئیس پلیس فتا آذربایجان غربی تصریح کرد: اسکیمر نام دستگاهی است که بر روی دستگاه پز یا همان کارتخوان نصب میکنند تا تمامی اطلاعات کارت را کپی کند.
نصرتی عنوان کرد: ۱۴ نفر از هموطنان در استان قربانی اعضای این باند شده و از حساب آنها حدود یک و نیم میلیارد برداشت شده است.
وی تصریح کرد: در این راستا چهار متهم شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضائی آنان را دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدهاند.
نصرتی عنوان کرد: به هنگام خرید از دستفروشان یا دکههایی که دستگاههای کارتخوان دارند نسبت به عدم دستکاری و اتصال وسیله اضافه به این دستگاهها اطمینان حاصل کرده و ضمن خودداری از اعلام رمز به فروشنده عملیات پرداخت را شخصاً انجام دهند.
وی تصریح کرد: همچنین در صورت مواجهه با موارد مشکوک میتوانند آن را از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir و تماس با مرکز فوریتهای سایبری به شماره 096380 با کارشناسان در میان بگذارند.
انتهای پیام/