به گزارش پایگاه خبری اروم نیوز؛ در چند سال اخیر، طرحهای بیشماری برای عمران و آبادانی ارومیه کلنگزنی شده و برخی هم به بهرهبرداری رسیده است.
اگر پروژههای ملی و استانی را کنار بگذاریم، متوجه کمکاری و ضعف مدیران و البته شاید نبود اعتبار لازم برای به سرانجام رسیدن برای از طرحها میشویم.
یکی از مهمترین و بزرگترین آفتهایی که امروز شاهد آن هستیم و مردم را نیز بهشدت آزرده و ناراحت کرده؛ خلف وعده مسئولان و عدم تحقق وعدهها در موعد مقرر است.
سالی که افتتاح میشود و خواهد شد به دمدستیترین فعل خبری برخی مدیران استانی مبدل شده تا با چاشنی زمانی از «آینده نزدیک»، وعدههایی را رسانهٔ کنند، اما بسیاری از این میشود محقق نشد!
برج 17 طبقه دانشگاه صنعتی ارومیه یکی از همین پروژههای روی زمینمانده است که کلنگ آن ۱۲ سال پیش در جاده بند ارومیه به زمین خورد.
پروژهای که نهتنها چهره شهر را بههمریخته؛ بلکه موجب استهلاک بنا پیش از بهرهبرداری و اشغال فضای مفید شهری شده است.
آنطور که ظواهر نشان میدهد پیمانکاران این پروژه نیز اسیر خلف وعدههای رئیس دانشگاه صنعتی ارومیه شدهاند.
بر اساس گفته افراد مطلع، این پروژه پس از گذشت این همهسال و هزینهکرد میلیاردی؛ کماکان چشمانتظار تکمیل و بهرهبرداری است.
یکی از افراد مطلع از جزئیات این پروژه بهشرط ذکرنشدن نامش به خبرنگاران گفت: اسکلت این بنا توسط شرکت ماموت ساخته شده و باتوجهبه اینکه این اسکلت با پیچومهره به هم وصل شده هر از چند گاهی شاهد سقوط یکی از قطعات این سازه هستیم.
این فرد مطلع افزود: این پروژه قبل از کلنگزنی مورد استقبال شهروندان قرار گرفته بود؛ اما در ادامه شرایط بهگونهای دیگر از آنچه وعدهدادهشده بود برای آن رقم خورد.
وی تصریح کرد: بیکفایتی مدیران وقت در این چند سال موجب شده این پروژه بعد از گذشت ۱۲ سال به حال خود رها شود.
این منبع مطلع در ادامه گفت: با وجود گذر زمان شاهد بیثمر ماندن وعدههایی هستیم که مسئولان بارهاوبارها شهروندان را با آن دلخوش کرده بودند.
او تأکید میکند فرسودگی این بنای عظیم نیمهکاره به حدی است که ریزش و آوار شدن آن دور از انتظار نیست و ممکن است فاجعهای جبرانناپذیر رقم بخورد.
این منبع مطلع میگوید: این بنا بهجای پیمانی بهصورت امانی دست پیمانکار سپرده شده و عملاً در چند سال گذشته پیشرفتی در آن حاصل نشده است.
وی همچنین به طلب میلیاردی پیمانکار قبلی اشاره کرد و افزود: مشکلات فراوانی برای ادامه فعالیت این پیمانکار به وجود آمد و این پیمانکار پروژه را تحویل مسئولین دانشگاه داد و در حال حاضر بعد از گذشت چند سال نتوانسته طلب خود را وصول کند.
وی بیان کرد: از زمانی که رئیس دانشگاه صنعتی ارومیه پول پیمانکاران را مطابق عهد و پیمان پرداخت نکرد، مشکلات آغاز شد و پیمانکاران زمینگیر شدند و از سوی دیگر باعث شد این پروژه میلیاردی از بین برود.
با همه این مشکلات حل نشده؛ هنوز امید هست تا مسئولان و بهویژه استاندار آذربایجان غربی، معاون عمرانی استاندار و رئیس دانشگاه نسبت به وعدههایی که پیشتر به مردم داده شده توجه بیشتری کنند و به فکر تحقق این مطالبه مردمی باشند.
آنچه دراینبین مسئولان باید به آن توجه داشته باشند این است که وقتی مردم از یک دستگاه و مسئول آن، وعدهای میشنوند حتی با تغییر مدیر، انتظار تحقق آن وعده را دارند؛ چراکه افکار عمومی نگاه حقوقی به آن دارد و برای بهثمررسیدن اهداف نگاهشان فردگرا نیست؛ بنابراین وقتی وعدهای عملی نشود بیاعتمادی نسبت به تمام مدیران و سازمانها شکل میگیرد.
انتهای خبر/