به گزارش اروم نیوز به نقل از شنوباس؛ در ادامه معرفی نخبگان و قهرمانان جهانی و کشوری اهل اشنویه این بار دارنده رتبه یک کنکور کارشناسی ارشد و دکتری ایران را در سالهای ۸۸ و ۹۱ برای شما معرفی می کنیم. در این راستا گفتگویی خواندنی با وی انجام شده که در زیر به صورت سوال و پاسخ درج شده است :
آقای خالد معروفی متولد چه سالی هستی و در کدام محله اشنویه بزرگ شده اید؟
معروفی : با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما عزیزان، بنده خالد معروفی متولد ۱۳۶۴ در شهرستان اشنویه هستم و در محله رحیم آباد بزرگ شده ام.
تحصیلات ابتدایی ، راهنمایی و دبیرستان شما در کدام مدارس اشنویه بوده است :
معروفی: دوره ابتدایی را در دبستان شهید حسن امینی (مام تمر) تحصیل کرده، دوره راهنمایی را در مدرسه های سعید امینی و دانش و دوره دبیرستانم نیز در دبیرستان فرهنگ سپری شد.
بهترین معلمان دوره تحصیلت (در مدارس) چه کسانی بودند؟
واقعیتش این است که همه معلمهایم را دوست داشتم و دارم و دست همگی آنها را میبوسم و انتخاب بینشان بسیار سخت است. ولی اگر بخواهم اسمی ببرم، آقایان محمدامین اخروی، خالد امیر عشایری، اعظمی و زرار جامعی جزو بهترینها بودند.
آیا قبل از قبولی در دانشگاه هم دانش آموز موفقی بوده ای؟ معدل دیپلم شما چند است؟
معروفی : بنده تا اول دبیرستان همیشه جزو دانش آموزان ممتاز مدرسه بودم ولی متاسفانه در طول دوران دبیرستان بدلیل یکسری مشکلات و همچنین عدم تلاش کافی از جانب خودم، این روند ادامه پیدا نکرد و باید از این دوران بعنوان دوران تاریک تحصیلیم یاد کنم. معدل دیپلمم هم اگر اشتباه نکنم حدود ۱۴ بود.
چه سالی در کنکور سراسری شرکت کردی و رتبه کنکورت چند شد؟
من در کنکور سراسری سال ۱۳۸۴ شرکت کردم و رتبه آن سالم در حدود ۴۰۰۰ بود هرچند عدد دقیقش را بخاطر نمیاورم. ولی مسئله حائز اهمیت این است که من متاسفانه در کنکور سراسری تلاش لازم را انجام ندادم.
دوره لیسانس را در چه دانشگاهی ، چه شهری و چه رشته ای گذرانده ای؟
معروفی : لیسانس را در دانشگاه تبریز و در رشته زمین شناسی تحصیل کرده و بعنوان شاگرد اول کلاس و با معدل ۱۷/۶۹ فارغ التحصیل شدم.
شنوباس: از چه زمان برای کنکور ارشد شروع به مطالعه نمودی؟
معروفی : با توجه به اینکه درس زبان انگلیسی در کنکور از اهمیت بالایی برخوردار است لذا قبل از ترم ۵ کارشناسی و حدود ۲ سال مانده به کنکور خواندن این درس را شروع کردم اما بقیه دروس را از تابستان که ۸ ماه قبل کنکور بود شروع کردم.
چه سالی کنکور ارشد شرکت کردید و در چه رشته ای و کدام دانشگاه قبول شدید؟
معروفی : بنده در کنکور ارشد سال ۱۳۸۸ رشته زمین شناسی شرکت کردم. رتبه گرایش اصلیم در کشور که زمین شناسی نفت بود ۱ بود اما در گرایشهای رسوب شناسی، تکتونیک و فسیل نیز به ترتیب رتبه ۳، ۵ و ۹ را کسب کردم و رتیه کلی رشته زمین شناسیم نیز ۲ بود. من در مقطع کارشناسی ارشد در رشته زمین شناسی نفت دانشگاه شهید چمران اهواز که تنها دانشگاهی است که این رشته را در کشور دارد، قبول شدم وپس از دو سال با معدل ۱۸/۶۷ فارغ التحصیل شدم.
وقتی مطلع شدی رتبه اول کارشناسی ارشد ایران را کسب کردی چه احساسی به شما دست داد؟
شنوباس : خوب واقعاً خوشحال کننده بود و توصیفش سخت است. هدف اصلی من کسب رتبه یک بود زیرا میدانستم که شاید یکی دونفر بیشتر ظرفیت نداشته باشد. وقتی آدمی به هدفش میرسد تمام خستگی های مسیر از تنش خارج میشود و این لحظه توصیف ناپذیر است. امیدوارم همه به اهدافشون دست پیدا کنند.
برای دکتری از چه زمانی برنامه ریزی کردی؟
معروفی : با توجه به اینکه در سالیکه من در کنکور دکتری شرکت کردم گرایش زمین شناسی نفت برای اولین بار در کشور دانشجوی دکتری میگرفت، امکان برنامه ریزی درازمدت نبود و بنده کمتر از دو ماه فرصت داشتم تا خودم را آماده کنم. ولی سعی کردم از این فرصت کم نهایت استفاده را ببرم.
رتبه شما برای آزمون دکتری چند بود و در چه سالی در این آزمون شرکت کردی؟
بنده در کنکور دکتری سال ۹۱ در رشته زمین شناسی نفت شرکت کردم و رتبه ۱ را کسب کردم. در حال حاضر نیز در دانشگاه شهید چمران اهواز مشغول به تحصیل هستم.
رمز موفقیت شما چه بوده است؟
اول از همه توکل بر خدا و کمکهای همیشگیش و سپس شناخت و انتخاب هدف، تلاش لازم توام با برنامه ریزی منظم، اطمینان به فعل خواستن و البته حمایتهای بی دریغ خانواده ام. شاید بخش بزرگی از رموز را در جمله ای که از نویسنده بزرگ فرانسوی آقای شکسپیر نقل شده و سرلوحه دوران تحصیل بنده بوده است، بتوان خلاصه کرد:
“یا به اندازه آرزویت تلاش کن، یا به اندازه تلاشت آرزو کن.”
پیامتان برای مردم اشنویه مخصوصاً جوانان این شهر چیست؟
از جوانان شهر زیبامون میخوام که به تواناییهاشون اطمینان داشته باشند، هدفشان را براساس میزان تلاششان انتخاب کنند و برای رسیدن به آرزوهایشان به اندازه کافی و بدون ترس از شکست یا بزرگی هدف، تلاش کنند. در نهایت به خداوند منان امید بسته و مطمئن باشند که او همیشه یارو یاورشان خواهد بود. امیدوارم که روز به روز شاهد شکوفایی استعدادهای شگرف در بین جوانان شهرمان باشیم و برای همه آنها آرزوی موفقیت و سربلندی دارم.
سخن پایانی؟
معروفی : در پایان لازم میدانم تا از مسئول زحمت کش سایت شنوباس نهایت تقدیر و تشکر را داشته باشم. راه اندازی این سایت و انعکاس مسائل مربوط به شهرمان میتواند کمک شایانی در جهت پیشرفت شهرمان داشته باشد. برایتان آرزوی موفقیت و کامیابی دارم.