علیاکبر صمیمی، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «اروم نیوز»؛ با تأکید بر ضرورت تعامل مؤثر میان دستگاههای فرهنگی و رسانهای، اظهار داشت: ما در آموزش و پرورش بهدنبال ساختارسازی عقلانی و مبتنی بر همافزایی هستیم و هدف نهایی ما، رسیدن به تفاهم پایدار و دوری از تعارض و تقابل میان نهادهاست؛ چراکه تنها از مسیر همکاری منسجم میتوان به اصلاحات عمیق در نظام تربیتی دست یافت.
وی با اشاره به لزوم ارتقای فهم عمومی در مسائل تربیتی و اجتماعی افزود: در عصری که نوجوانان با چالشهای متنوع فرهنگی، روانی و اجتماعی روبرو هستند، آموزش و پرورش به تنهایی نمیتواند بار سنگین فرهنگسازی و تربیت نسل آینده را به دوش بکشد بنابراین رسانهها میتوانند بازوی توانمند ما در کاهش آسیبهای اجتماعی، ارتقای نظام تعلیم و تربیت، آموزش اصول فرزندپروری نوین و تبیین محورهای توسعهای برای جامعه باشد بدون حمایت رسانهای، تلاشهای تربیتی ما ناقص و محدود خواهد بود.
سرپرست آموزش و پرورش آذربایجانغربی با انتقاد از شیوههای ناکارآمد گذشته در مواجهه با آسیبهای اجتماعی خاطرنشان کرد: تجربه ثابت کرده است که این معضلات با برخوردهای قهری یا نسخههای کهنه گذشته قابل حل نیستند. راهحل اصلی، ورود هوشمندانه از مسیر رسانه است؛ آنهم رسانهای که نفوذ و دامنه گستردهای در میان مخاطبان دارد.
وی با تأکید بر لزوم برنامهریزی محتوایی مشترک میان آموزش و پرورش و رسانههای مکتوب و صدا و سیما اظهار کرد: دستیابی به اثربخشی مطلوب در حوزه آموزش، نیازمند همافزایی فکری و تخصصی است و به همین منظور، برگزاری نشستهای تخصصی و کارشناسی با حضور برنامهسازان، اصحاب رسانه و کارشناسان صدا و سیما در دستور کار قرار دارد.
سرپرست آموزش و پرورش استان با اشاره به هفته معلم به عنوان نقطهعطفی در تقویم فرهنگی کشور گفت: هفته معلم فرصت طلایی برای آغاز یک تحول جدی در حوزه رسانهای آموزش و پرورش است. این مناسبت میتواند آغازگر مسیر تازهای در تولید برنامههای هدفمند و اثرگذار باشد اگر رسانه و آموزش در کنار یکدیگر حرکت کنند، میتوان افقهای روشنی در تعالی فرهنگی، تربیتی و اجتماعی جامعه ترسیم کرد.
انتهای خبر/ م