• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
سرپرست جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی خبر داد:

پیش‌بینی تولید سالانه ۶۵۰۰ تن مرغ زنده در بوکان

  • کد خبر : 280404
  • ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۸:۳۲
پیش‌بینی تولید سالانه ۶۵۰۰ تن مرغ زنده در بوکان
سرپرست جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: با پیشرفت ۳۰ درصدی پروژه بزرگ پرورش مرغ گوشتی «اروم گوهر دانه» در شهرستان بوکان، پیش‌بینی می‌شود این واحد تولیدی پس از بهره‌برداری، سالانه بیش از 6 هزار و 500 تن مرغ زنده تولید و روانه بازار مصرف کند.

علی دیانتی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «اروم نیوز»؛ با بیان اینکه صنعت طیور بوکان با سرمایه‌گذاری کلان جان گرفته است؛ اظهار کرد: پروژه بزرگ پرورش مرغ گوشتی «اروم گوهر دانه» در شهرستان بوکان، یکی از طرح‌های مهم و راهبردی استان در حوزه امنیت غذایی و توسعه زنجیره تأمین گوشت سفید است که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و حمایت دستگاه‌های اجرایی، در حال اجراست.

سرپرست جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی تصریح کرد: این پروژه که هم‌اکنون با پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصدی در مرحله اجرا قرار دارد، تاکنون بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: این طرح با هدف تکمیل زنجیره تولید گوشت مرغ در استان و کاهش وابستگی به سایر مناطق کشور در تأمین گوشت سفید، با ظرفیت پرورش سالانه ۷۵۰ هزار قطعه مرغ زنده در حال اجراست و پیش‌بینی می‌شود پس از بهره‌برداری کامل، سالانه بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ تن مرغ زنده در این واحد تولید و روانه بازار مصرف شود. این میزان تولید، نه‌ تنها نقش بسزایی در تأمین نیازهای داخلی استان خواهد داشت، بلکه ظرفیت صادرات به استان‌های همجوار و حتی کشورهای همسایه را نیز فراهم می‌کند.

دیانتی خاطرنشان کرد: پروژه «اروم گوهر دانه» در زمینی به وسعت ۳۰ هکتار اجرا می‌شود که با همکاری اداره کل منابع طبیعی استان، زمین مورد نیاز آن تأمین و در اختیار سرمایه‌گذار قرار گرفته است. این طرح شامل هفت سالن پرورش و ۱۵ سوله تخصصی با کاربری‌های مختلف از جمله انبار، قرنطینه، سردخانه، خط بسته‌بندی، سالن‌های واکسیناسیون و دفاتر اداری خواهد بود که در مجموع زیرساختی منسجم و کامل برای یک زنجیره تولید نوین را تشکیل می‌دهد.

وی تصریح کرد: از ویژگی‌های بارز این پروژه می‌توان به بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در پرورش طیور، رعایت استانداردهای بهداشتی، ظرفیت بالای اشتغال‌زایی و نیز توان بالا در اتصال به زنجیره ارزش اشاره کرد. این طرح پس از تکمیل، برای ۱۵۰ نفر شغل مستقیم و برای بیش از ۹۰۰ نفر نیز اشتغال غیرمستقیم در بخش‌هایی چون حمل و نقل، تأمین نهاده، بسته‌بندی، بازاریابی و خدمات جانبی ایجاد خواهد کرد که گامی مهم در جهت کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی منطقه به‌شمار می‌رود.

دیانتی با تأکید بر اهمیت حمایت از بخش خصوصی در حوزه دام و طیور، اظهار داشت: سازمان جهاد کشاورزی استان تمام توان خود را برای تسهیل در روند صدور مجوزها، تأمین زیرساخت‌های لازم از جمله آب، برق، گاز و راه دسترسی، و نیز ایجاد بسترهای لازم برای جذب تسهیلات حمایتی به‌کار گرفته است در همین راستا، انتظار داریم دستگاه‌های اجرایی دیگر نیز همچون گذشته با هم‌افزایی و تعامل بیشتر، به تحقق هرچه سریع‌تر اهداف این پروژه کمک کنند.

وی در پایان با اشاره به اینکه بوکان ظرفیت‌های بی‌نظیری در حوزه کشاورزی و دامپروری دارد، گفت: نگاه ما به این پروژه صرفاً یک طرح اقتصادی نیست، بلکه آن را الگویی موفق از پیوند سرمایه‌گذاری هوشمندانه، بهره‌گیری از ظرفیت‌های محلی و ایجاد تحول در ساختار تولید گوشت مرغ در جنوب استان می‌دانیم بهره‌برداری از این طرح می‌تواند نقطه عطفی در مسیر توسعه پایدار کشاورزی در منطقه باشد.

انتهای خبر/ م

لینک کوتاه : https://oroumnews.ir/?p=280404

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.