به گزارش اروم نیوز، نشست دو جانبه رسانه و امنیت بین فرماندهی انتظامی ارومیه و پایگاه خبری تحلیلی اروم نیوز در دفتر فرماندهی انتظامی ارومیه با حضور فرمانده انتظامی و مسئول امور رسانه این فرماندهی و سردبیر اروم نیوز برگزار شد.
نقش رسانه ها در برقراری امنیت بی بدیل است
سرهنگ حسین صمدپور در این نشست اظهار کرد: رسانه ها به عنوان بازوان توانمند پلیس در برقراری امنیت در جامعه و به ویژه امروزه در فضای مجازی هستند.
وی افزود: نقشی که رسانه ها در برقراری آرامش در جامعه دارند بی بدیل است و نقش آن قابل تعویض نیست.
فرمانده انتظامی ارومیه گفت: تکمیل کننده اقدامات انتظامی کار رسانه ای است و باید این مورد به طور جدی مدنظر قرار گیرد.
صمدپور تصریح کرد: قدرت انکارناپذیر رسانه ها در اصلاح رفتارهای اجتماعی مسئله ای است که فرماندهی انتظامی ارومیه بر آن واقف بوده و خواهان گسترش همکاری های رسانه ای در این خصوص است.
وی تأکید کرد: کوشش برای ارتقاء امنیت، اصلاح رفتارهای ناهنجار در جامعه، تنویر افکارعمومی در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی، فرهنگ سازی، آموزش همگانی، مشارکت و همگامی در طرحهای پلیس و تلاش برای کاهش آسیب پذیری جامعه از جمله انتظارات پلیس از رسانه هاست.
اهمیت رسانه های مجازی غیرقابل انکار است/ ایجاد حس امنیت از وظایفه رسانه هاست
احمد اسدی در این نشست با اشاره به نقش رسانه ها در ایجاد امنیت و آرامش در جامعه اظهار کرد: امروزه با گسترش بی حد و اندازه فضای مجازی و شبکه های اجتماعی بستری برای فعالیت مخلان نظم و امنیت عمومی و همچنین شایعه سازان و شایعه پراکنان و برخی گروهها با اهداف از پیش تعیین شده فراهم شده است که پلیس و دیگر سازمانها به تنهایی قادر به مقابله نیستند.
وی افزود: از این رو رسانه ها و به ویژه رسانه های موجود در فضای مجازی مهمترین نقش در ایجاد حس امنیت و آرامش در جامعه را در شرایط کنونی دارند و غیرقابل انکار بودن اهمیت رسانه های مجازی را باید پذیرفت.
سردبیر پایگاه خبری تحلیلی اروم نیوز اظهار کرد: رسانه ها مهمترین کاری که می توانند انجام دهند ایجاد حس امنیت و آرامش در جامعه برای مردم و همچنین در نقطه مقابل آن ایجاد حس ناامنی برای مجرمان و خلافکاران است که خود نقش پیشگیرانه دارد.
اسدی با اشاره به اینکه شعاری در جامعه وجود دارد که نیروی انتظامی را نیروی اجتماعی می نامند، تصریح کرد: نیروی انتظامی را باید نیرویی فرهنگی نیز نامید چرا امروزه اقدامات فرهنگی و پیشگیرانه پلیس بر اقدامات سلبی و قضایی آن فزونی یافته و امیداریم با تداوم شرایط موجود شاهد جلوگیری از وقوع جرایم باشیم که مهمتر از اقدامات انتظامی بعدی است.
وی تأکید کرد: رسانه ها منعکس کننده مشکلات، معضلات و کم کاریهای انجام گرفته هستندو در مورد پلیس نیز برخی خلأها و کاستی ها را می توان با همکاری اصحاب رسانه احصاء و برای برطرف شدن آن چاره جویی کرد.
سردبیر پایگاه خبری تحلیلی اروم نیوز خاطرنشان کرد: امر به معروف و نهی از منکر، عفاف و حجاب، جرایم فضای مجازی و نحوه مقابله با مجرمان این حوزه، تولید محتوای مناسب و همچنین مهندسی افکار عمومی و ترغیب هرچه بیشتر مردم برای همکاری تنگانگ با پلیس از دیگر حوزه هایی است که پلیس و رسانه ها می توانند همکاری و تعامل داشته باشند.
مجرمان از فضای حقیقی در حال انتقال به فضای مجازی هستند
سرگرد قاسم نجفی نیز در این نشست با بیان تعامل بسیار عالی با رسانه ها در حوزه فرماندهی انتظامی ارومیه اظهار کرد: قطعاً بدون جلب مشارکت رسانه ها نمی توان به اهداف پلیس دست یافت.
وی افزود: مهمترین انتظار پلیس از رسانه ها اطلاع رسانی پوشش سریع و دقیق وقایع و رویدادهای انتظامی و همچنین انعکاس هشدارها و توصیه های پلیسی است که در راستای برقراری آرامش و امنیت صادر می شود و تأثیری به سزا در ایجاد فضای ناامن برای مجرمان دارد.
مسئول امور رسانه معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی ارومیه گفت: گسترش استفاده روز افزون مردم و به ویژه نوجوانان و جوانان از شبکه های اجتماعی فضایی به وجود آورده که بسیار آسیب پذیر بوده و ضروری است با استفاده از قدرت رسانه ها، این فضا مدیریت و کنترل شود چرا که مجرمان و مخلان امنیت عمومی از فضای حقیقی و جامعه در حال انتقال به فضای مجازی هستند چون کنترل سخت تر است.
نجفی تأکید کرد: مجموعه فرماندهی انتظامی ارومیه با شناسایی رسانه های مهم و تأثیرگذار و با جلب همکاری خبرنگاران متعهد و ارزشی خواهان همکاری گسترده و روزافزون با اصحاب رسانه است و در روزها و ماههای آینده قطعاً شاهد تحولاتی در این عرصه در معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی ارومیه خواهیم بود.
انتهای پیام/