• امروز : شنبه - ۲۲ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Saturday - 13 September - 2025

معرفی نانهای محلی آذربایجان غربی/تندیر چؤره یی

  • کد خبر : 203826
  • ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۰:۰۰

در آذربایجان غربی، جدا از تهیه نان های فانتزی که طرز تهیه آنها از خارج آمده، انواع سنتی نان پخت می شود. به گزارش اروم نیوز، پخت نان های محلی به عنوان یکی از سنت های قدیمی استان آذربایجان غربی از گذشته تاکنون در بین مردم جایگاه ویژه ای داشته است و در این بین […]

در آذربایجان غربی، جدا از تهیه نان های فانتزی که طرز تهیه آنها از خارج آمده، انواع سنتی نان پخت می شود.

به گزارش اروم نیوز، پخت نان های محلی به عنوان یکی از سنت های قدیمی استان آذربایجان غربی از گذشته تاکنون در بین مردم جایگاه ویژه ای داشته است و در این بین نقش مهم زنان برای پخت آن بسیار تاثیر گذار بوده است.

در آذربایجان غربی، جدا از تهیه نان های فانتزی که طرز تهیه آنها از خارج آمده، انواع سنتی نان پخت می شود؛ از جمله نان ارده، تنور چره، یخاچره، تاواچره و جزلاچره که هر کدام طرز تهیه ویژه خود را دارند.

در این مطلب اروم نیوز طرز تهیه نان سنتی تندیر چؤره یی را بطور خلاصه و به صورت تصویر به اشتراک خواهد گذاشته است.

مواد لازم برای تهیه این نوع نان عبارت است از آرد گندم، آب و نمک .

این نوع نان هنوز در دهات آذربایجان غربی به روش سنتی پخت می‌شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://oroumnews.ir/?p=203826

برچسب ها

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.