به گزارش اروم نیوز، پخت نان های محلی به عنوان یکی از سنت های قدیمی استان آذربایجان غربی از گذشته تاکنون در بین مردم جایگاه ویژه ای داشته است و در این بین نقش مهم زنان برای پخت آن بسیار تاثیر گذار بوده است.
در آذربایجان غربی، جدا از تهیه نان های فانتزی که طرز تهیه آنها از خارج آمده، انواع سنتی نان پخت می شود؛ از جمله نان ارده، تنور چره، یخاچره، تاواچره و جزلاچره که هر کدام طرز تهیه ویژه خود را دارند.
در این مطلب اروم نیوز طرز تهیه نان سنتی تندیر چؤره یی را بطور خلاصه و به صورت تصویر به اشتراک خواهد گذاشته است.
مواد لازم برای تهیه این نوع نان عبارت است از آرد گندم، آب و نمک .
این نوع نان هنوز در دهات آذربایجان غربی به روش سنتی پخت میشود.
انتهای پیام/