به گزارش اروم نیوز به نقل از آذرباخیش، مراسم صبحگاه مشترک نیروهای مسلح شهرستان خوی همزمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس در پاسداشت یاد و خاطره شهدای ۸ سال جنگ تحمیلی با حضور مسئولین نظامی و انتظامی صبح امروز در پادگان شهید شرفخانلو شهرستان خوی برگزار شد.
فرمانده سپاه شهرستان خوی در این مراسم که در پادگان شهید شرفخانلو برگزار شد گفت: هفته دفاع مقدس یادآور خونهای مقدسی است که در پای شجره طوبای انقلاب اسلامی ریخته شد، فرزندان جبهه و شهادت اطاعت را عبادت میبینند که وارثان دفاع مقدس عزت جهاد را با ذلت در خانه نشستن عوض نمیکنند.
سرتیپ دوم پاسدار محمدباقر علائی افزود: هشت سال دفاع جانانه ملت در برابر تجاوز وحشیانه دشمن منشأ غرور ملی پایانناپذیری برای مردم سلحشور ایران گردید و باعث شد که توطئه مشترک شرق و غرب برای بهزانودرآوردن ملت بزرگ ایران به فرصتی برای اثبات توانمندیهای اسلام و انقلاب و کشور تبدیل شود.
فرمانده سپاه خوی خاطرنشان کرد: مردم ایران با برخورداری از رهبری توانا و آگاه، هوشمندانه و با انگیزههای دینی و ملی در مقابل دشمن متجاوز به پا خاست و صحنههای زیبایی از وفاق ملی را به نمایش گذاشت، انگیزه حضور مردم ما دینی، عقیدتی و ملی بود، دفاع ما نبردی صددرصد شرافتمندانه بود و به همین دلیل حاضر نشدیم مقررات انسانی و اسلامی را در این جنگ زیر پا بگذاریم.
حجت الاسلام حجت قاسم خانی امام جمعه شهرستان خوی نیز با اشاره به نقش جوانان در صحنههای نبرد 8 سال دفاع مقدس گفت: جوانان ایران اسلامی با خلق رشادتهای فراوان نشان دادند که بهترین جوانان جهانند و الگوی این جوانان، جوانان کربلا بود، ملتی که چنین جوانانی دارد به جاست که بر خود ببالد و به داشتن چنین جوانانی افتخار کند.
وی اظهار داشت: اگر بخواهیم صحنههای بهیادماندنی جنگ و دفاع مقدس برای تمام نسلها و عصرها ماندگار بماند باید آن رشادتها، شهادتها و جانبازیها را در قالبهای مختلف هنری درآوریم تا نسلهای بعد بدانند که برای حفظ این سرزمین چه عزیزانی جان و مال خویش را در طبق اخلاص نهادهاند و این مهم میسّر نمیشود مگر اینکه درباره جنگ فیلمهای برتر، شعرهای پرمحتوا، داستانهای پرشور و نقاشیهای پرجاذبه ساختهوپرداخته شود.
قاسم خانی در پایان به نقش مهم زنان در جنگ نیز اشاره داشت و افزود: زنان شجاع ایران اسلامی حماسهآفرینان عرصههای پشتیبانی و امداد جبهههای جنگ و جهاد بودند که نقش خویش را در نهایت تعهد، ایثار و تلاش ایفا کردند.
وی گفت: زنان در طول جنگ تحمیلی (دفاع مقدس) در مساجد، منازل، مدارس و هر مکان دیگری که امکان تأسیس یک هسته و مرکز پشتیبانی وجود داشت، به جمعآوری کمکهای مردمی، بستهبندی، ارسال آن و نیز، ارائه سایر خدمات، پرداختند.
انتهای پیام/