• امروز : جمعه - ۱۵ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 6 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 4 April - 2025

مبارزه ۴۸ هزار هکتاری مزارع بوکان علیه پوره‌سن

  • کد خبر : 7565
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۷
مبارزه ۴۸ هزار هکتاری مزارع بوکان علیه پوره‌سن

مدیر جهاد کشاورزی بوکان از ادامه مبارزه با پوره سن گندم در این شهرستان خبر داد و گفت: از اول خردادماه، نُرم پوره‌های سن در مزارع گندم به مرز هشدار رسید و هم اکنون بیش از ۴۸ هزار هکتار از زمین های زراعی این شهرستان علیه این آفت سم‌پاشی شده است.

به گزارش اروم نیوز، انور امینی خواه در گفت‌وگو با خبرنگار کانی‌پرس در خصوص آخرین وضعیت مبارزه با پوره‌سن عنوان کرد: از ابتدای خردادماه تاکنون در بیش از ۴۸ هزار و ۲۰۰ هکتار از مزارع گندم شهرستان بوکان مبارزه با پوره مادری سن غلات انجام شده است.

وی تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان زمان برنامه‌ریزی‌شده برای مبارزه با پوره‌سن یک هزار و ۳۸۶ هکتار از مزارع گندم و جو شهرستان در برابر این آفت سم‌پاشی شود.

وی با اشاره به شرایط خاص آب‌وهوایی در سال جاری و رطوبت موجود در هوا عنوان کرد: این شرایط متأسفانه سبب افزایش پوره‌سن مادر در مزارع شهرستان شد که لازم است تمام کشاورزان هر چه سریع‌تر نسبت به سم‌پاشی مزارع خود با سموم حشره‌کش اقدام کنند.

مدیر جهاد کشاورزی بوکان ادامه داد: خوشبختانه امسال و برای اولین‌بار بیش از ۱۲۴ هکتار از مزارع گندم و جوی بوکان با استفاده از دو عدد پهپاد علیه پوره سن سم‌پاشی شده‌اند.

امینی خواه تصریح کرد: استفاده از روش‌های نوین همچون پهپادها برای افزایش بهره‌وری مزارع کشاورزی امری اجتناب‌ناپذیر و لازم است و نقش بسزایی در تولید محصولات مختلف دارد.

وی در ادامه عنوان کرد: سم‌پاشی دقیق و یکنواخت به‌وسیله واپایش هوشمند، کاهش درصد مصرف سم، جلوگیری از افزایش تلفات و ضایعات کشاورزی در فرایند سم‌پاشی، از مزایای استفاده از پهپاد در بخش کشاورزی است.

امینی‌خواه در ادامه عنوان کرد: سم‌پاشی دقیق و یکنواخت به‌وسیله واپایش هوشمند، کاهش درصد مصرف سم، جلوگیری از افزایش تلفات و ضایعات کشاورزی در فرایند سم‌پاشی، از مزایای استفاده از پهپاد در بخش کشاورزی است.

رئیس جهاد کشاورزی بوکان افزود: در سال زراعی جاری باهمت کشاورزان این شهرستان ۶۷ هزار هکتار از مزارع دیم و ۱۱ هزار و ۵۰۰ هکتار مزارع آبی زیر کشت رفته است.

وی افزود: بیش از ۹۵۴ تن کود فسفاته، دو هزار و ۹۰۰ تن کود اوره و ۲۲ تن کود پتاسه بین کشاورزان توزیع شده است.

امینی‌خواه اظهار کرد: این شهرستان هر ساله مقام اول تولید گندم را دارد و عنوان‌دار انبار غله در آذربایجان غربی به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://oroumnews.ir/?p=7565

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.