• امروز : دوشنبه - ۱۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 2 - شوال - 1446
  • برابر با : Monday - 31 March - 2025
امام جمعه موقت مهاباد مطرح کرد:

ماه رمضان فرصتی برای ترویج فرهنگ قرآنی

  • کد خبر : 65547
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۹
ماه رمضان فرصتی برای ترویج فرهنگ قرآنی

امام‌ جمعه موقت مهاباد گفت: ماه رمضان بهترین فرصت برای ترویج فرهنگ قرآنی است و مراسم جمع‌خوانی قرآن کریم در این ایام، فضایی معنوی ایجاد می‌کند که مردم می‌توانند با آیات قرآن ارتباطی عمیق‌تر برقرار کنند.

کاوه اسماعیلی در گفتگو با گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «اروم نیوز» با اشاره به برگزاری مراسم جمع‌خوانی قرآن کریم در ایام مبارک ماه رمضان اظهار کرد: این مراسم هر روز از ساعت ۱۱ تا ۱۲ ظهر در مسجد جامع مهاباد برگزار می‌شود و هدف از این برنامه ترویج فرهنگ قرآنی و ایجاد فضایی معنوی برای مردم است تا از برکات ماه رمضان بهره‌مند شوند.

وی افزود: یکی از ویژگی‌های برجسته این مراسم، حضور قاریان برجسته و مجرب است که با صدای دلنشین خود آیات قرآن را تلاوت می‌کنند فضای معنوی این جمع‌خوانی به گونه‌ای است که شرکت‌کنندگان احساس نزدیکی بیشتری به مفاهیم قرآن پیدا می‌کنند ما تلاش کرده‌ایم تا با دعوت از کارشناسان مذهبی، تفسیر مختصری از آیات قرآنی نیز ارائه دهیم تا فهم عمیق‌تری از مفاهیم این کتاب آسمانی به مخاطبان انتقال یابد.

امام‌ جمعه موقت مهاباد تصریح کرد: انس با قرآن در این ماه مبارک و بهره‌مندی از فضیلت‌های بی‌پایان آن، موجب افزایش مشارکت روزه‌داران در این جمع‌خوانی شده است هر روز در این محفل معنوی یک جزء از قرآن کریم تلاوت می‌شود و این روند در طول ماه رمضان ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: این مراسم فرصتی است برای عبادت خالصانه، دعا و طلب رحمت الهی. در این محفل معنوی، هر فرد با نیتی خالص و قلبی سرشار از عشق به خداوند، در کنار هم قرار می‌گیرد و از برکات این گردهمایی بهره‌مند می‌شود.

اسماعیلی در پایان خاطرنشان کرد: مردم مؤمن مهاباد، با کمال احترام و ارادت، شما را به این محفل نورانی و مقدس دعوت می‌کنم این مراسم فرصتی است برای نزدیکی به خداوند متعال و آشنایی بیشتر با آیات قرآن در کنار هم.

گفتنی است که؛ مراسم جمع‌خوانی قرآن کریم در مسجد جامع مهاباد که به «مزگوت سوور» مشهور است، برگزار می‌شود این مسجد که یکی از قدیمی‌ترین و زیباترین مساجد شهرستان مهاباد است، از آثار ارزشمند معماری دوره صفوی به‌شمار می‌رود و در سال ۱۳۴۸ با شماره ثبت ۸۸۲ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. این مسجد با معماری منحصر به فرد خود، همچنان در قلب مردم و تاریخ این منطقه جایگاه ویژه‌ای دارد و میزبانی محافل دینی و فرهنگی در طول سال است.

انتهای خبر/ م

لینک کوتاه : https://oroumnews.ir/?p=65547

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.