عزیز عسگر اوغلی در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز، با اشاره به تعداد نانواییهای فعال در ارومیه اظهار داشت: بیش از یک هزار و ۲۰۰ واحد نانوایی در ارومیه و بخشهای تابعه آن فعالیت دارند.
وی، افزود: روزانه سهمیه نان لواش دولتی ۲۶۰ کیلو است.
رئیس اتحادیه نانوایان ارومیه، تصریح کرد: وزن هرچونه خمیر در نان لواش ۱۵۰ گرم بوده و مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف میتوانند با سامانه ۱۲۴ تماس بگیرند.
عسگر اوغلی، در خصوص نشانههای یک نان خوب گفت: در شرایطی می توان کیفیت نان را مناسب ارزیابی کرد که از آرد خوب با میزان کافی سبوس تهیه شده باشد و نیز با حرارت ملایم و یکنواخت حدود ۲ دقیقه و شعله غیرمستقیم پخت شده باشد و نیز در تهیه آن از افزودنیهای غیرمجاز استفادهنشده و با کمترین میزان نمک تهیه شود.
رئیس اتحادیه نانوایان ارومیه، در خصوص بالا بودن تعداد نانوایان افزود: نانوایان ازجمله صنوف پرتلاش و زحمتکش هستند که در تأمین ارزاق مردم نقش اساسی دارند و حقوق و مزایای این زحمتکشان کم بوده و از نظر مالی دچار مشکل هستند و خوب نمیتوانند امرار معاش کنند.
وی، بیان داشت: اکنون با مازاد تعداد نانوایی در ارومیه مواجه هستیم چراکه نیاز جامعه اکنون با ۷۰۰ نانوایی تأمین میشود و این در حالی است که یک هزار و ۲۰۰ نانوایی در حال فعالیت هستند.
وی، تصریح کرد: بیمه کارگران نانواییها در بخش نان لواش، سنگک و بربری ساده با ۱۰ درصد بوده است و بیمه فعالان در بخش پخت نانروغنی و نان فانتزی ۳۰ درصد است که ۷ درصد آن را کارگر میپردازد و ۲۳ درصد را نیز کارفرما پرداخت میکند.
عسگر اوغلی، در خصوص افزایش خودسرانه قیمت نان خاطرنشان کرد: هیچ نانوایی اجازه ندارد خودسرانه نرخ نان را افزایش دهد و در این زمینه هر شکایتی از سوی مردم مورد پیگیرد قرار می گیرد.
انتهای پیام/