• امروز : یکشنبه - ۵ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : 2 - صفر - 1447
  • برابر با : Sunday - 27 July - 2025

عملکرد شهرداری، چهره افسرده شهر را پویا و سرشار از زیبایی کرده / میاندوآب، الگو و المان توسعه در دو سال اخیر شده است

  • کد خبر : 259466
  • ۱۹ تیر ۱۳۹۵ - ۰:۰۰

اعضای تیم فنی شهرداری میاندوآب ضمن حمایت از عملکرد دو-سه سال اخیر شهرداری، از آن به عنوان انقلابی در تغییر چهره راکد و افسرده میاندوآب و تبدیل به شهری پویا و بانشاط یاد کردند. به گزارش اروم نیوز به نقل از زرین خبر،  شهرداری یکی از نهادها و یا به عبارتی مهم ترین نهادی است که […]

اعضای تیم فنی شهرداری میاندوآب ضمن حمایت از عملکرد دو-سه سال اخیر شهرداری، از آن به عنوان انقلابی در تغییر چهره راکد و افسرده میاندوآب و تبدیل به شهری پویا و بانشاط یاد کردند.

به گزارش اروم نیوز به نقل از زرین خبر،  شهرداری یکی از نهادها و یا به عبارتی مهم ترین نهادی است که مردم در امورات مختلف شهری با آن سر و کار دارند و از این رو عملکرد شهرداری ها نیز همواره زیر ذره بین قرار داشته و مردم درباره آن قضاوت می کنند.

دوره مدیریت شهری جدید میاندوآب نیز از اواخر آذرماه سال ۹۲ با انتخاب عبدالله عبداللهی به عنوان سی و دومین شهردار میاندوآب آغاز شده است و در این مدت حدود ۲٫۵ ساله مدیریت کنونی شهرداری، میاندوآب تغییرات زیادی در بخش های مختلف عمرانی، فضای سبز و زیباسازی به خود دیده که شاید بتوان گفت در دوره های قبلی بی نظیر بوده و تکانی به میاندوآب داده است.

فارغ از هرگونه نگرشی سیاسی و درست یا غلط، در این مدت ۲٫۵ ساله مدیریت عبداللهی بر شهرداری میاندوآب، عملکرد وی در کنار حمایت ها، همواره از سوی برخی از افراد سیبل انتقادات بوده و کوچکترین حرکتی را به باد انتقاد گرفته اند از احداث پل ها گرفته تا نصب تندیس شهید باکری پس از ۳۰ سال در زادگاهش و آسفالت ریزی خیابان ها پس از چندین سال.

در این مدت ۲٫۵ ساله همواره انتقاداتی بیان شده و چند مرتبه نیز شهردار میاندوآب به آنها پاسخ داده است ولی این انتقادات باز هم تکرار شده و توسط افراد مختلف در شبکه های اجتماعی و یا هفته نامه ها و نشریات محلی بیان شده و یا می شوند، اما این بار نه خود شهردار، بلکه معاون عمرانی و خدمات شهری و تیم فنی شهرداری پاسخگوی این سوالات و انتقادات شده اند تا شاید پایانی باشد بر مواردی که به صورت ادامه دار در محافل مختلف مطرح می شود.

در بخش قبلی متن اظهارات علیرضا طهماسبیان، معاون عمرانی و خدمات شهری شهرداری میاندوآب را در دفاع از شهردار خواندید و در این بخش نیز متن اظهارات و مباحث مطرح شده توسط دو تن از اعضای تیم فنی شهرداری را در دفاع از عملکرد عبداللهی در برابر انتقادات می خوانید.

چهره افسرده شهر، در دو سال اخیر، پویا و سرشار از زیبایی شده است

مسئول امور عمرانی شهرداری میاندوآب در اظهارات خود گفت: شهری که ما اکنون زندگی می کنیم، در دو سال سه اخیر،چهره قدیمی و افسرده خود را به یک المان و نماد شهری پویا و سرشار از زیبایی تغییر داده که این امر میسر نبود جز در سایه مدیریت کارآمد، علمی و صحیح مدیریت شهری و اندیشه و تلاش پرسنل خدمتگزار و صدیق شهرداری که هیچگاه از یاد آنهایی که بر سرزمین خود تعصب دارند و شهر خود را همچون عزت خود دوست دارند، نخواهد رفت.

مهدی رضایی اظهار کرد: اجرای پروژه های تقاطع غیرهمسطح دفاع مقدس و آیت الله وحیدی و پل لیلان چایی، بزرگترین پروژه های عمرانی تاریخ شهرداری میاندوآب محسوب می شوند و هم چنین اولین تجربه عمرانی شهرداری و واحد عمرانی در اجرای این نوع سازه ها نیز محسوب می شوند.

وی با بیان اینکه این پروژه ها با انتخاب سرناظر و ناظرین پروژه ها انجام شده اند، افزود: اجرای این پروژه ها با انتخاب تیم فنی و نظارتی و اجرای تمامی مراحل برابر نقشه های طراحی شده توسط مشاور و با تایید ناظرین و کنترل مداوم تیم عمرانی شهرداری انجام می گرفت.

مسئول عمرانی شهرداری میاندوآب به موانع موجود بر سر راه احداث این پروژه ها اشاره کرده و با بیان اینکه اجرای تقاطعات با حداقل تاخیر انجام گرفت، افزود: جابجایی تیرهای فشار قوی برق، وصل خط اصلی آب شرب شهر به طول ۵۰۰ متر و مواردی که در طول اجرای پروژه به وجود آمد و نیز وجود معارضین در اجرای روگذر آیت الله وحیدی، اجرای پروژه ها را به تاخیر می انداخت.

رضایی تصریح کرد: در کنار آن اضافه کردن دو دهانه به طراحی های احداث روگذر آیت الله وحیدی برای حل مشکل ساختمان های مجاور محل نیز سایر مشکلاتی بودند که در طول اجرای پروژه ها با آن روبرو بودیم ولی بحمدالله توانستیم این پروژه ها را اجرا کرده و به اتمام برسانیم.

وی زیرسازی و آسفالت باندهای کناری را سودآورترین بخش پروژه ها برای پیمانکار معرفی و با اشاره به اجرای این بخش توسط شهرداری، اظهار کرد: تمامی هزینه ها نظارت و آزمایشگاه ها از مراحل مطالعاتی تا بهره برداری از حساب پیمانکار و توسط شهرداری پرداخت شده و حتی  در محل کارگاه تهیه عرشه های فولادی نیز ناظر مقیم جوشکاری مستقر شده بود.

مسئول عمرانی شهرداری میاندوآب گفت: همه صورت وضعیت های پروژه ها نیز ابتدا توسط ناظرین وسرناظر مورد بررسی قرار گرفته و پس از آن با کنترل و تایید واحد امور قرارداد و پیمان شهرداری، در نامه به شهردار ارجاع و سپس به امور مالی برای پرداخت ارسال می شد.

 جزئیات قرداد با پیمانکار

مسئول امور پیمان شهرداری نیز در اظهار خود گفت: روگذر دفاع مقدس و آیت الله وحیدی در کنار پل لیلان چایی بر اساس مصوبات قانونی داخلی شهرداری و شورای شهر و تایید مراجه بالاتر منجر به تامین اعتبار، شروع و به اتمام رسیده اند.

فرزان جسارتی با اشاره به اینکه قرارداد با پیمانکار تنظیم و مراحل قانونی و لازم و ضرایب نیز تایید و طی شده است، اظهار کرد: در پروژه های طرح و ساخت، تاخیر و شرایط جز لاینفک قراردادها می باشد و در اجرای این پروژه ها نیز مواردی مانند جابجایی تاسیسات، معارضات و سایر مسائل بوده که سبب تاخیر در اجرای پروژه ها شد.

وی با بیان اینکه اعتبار پیمانکار، توانایی مالی و ماشین آلات مجهز و به روز آنها از جمله دلالی همکاری با این شرکت بوده است، افزود: از آنجایی که پیمانکار منتخب یک شرکت فرادولتی است، می توانست همانند شهرداری ارومیه به صورت ترک تشریفات با آن عقد قرارداد نمود.

مسئول امور پیمان شهرداری تصریح کرد: هم چنین قرارداد روگذرها بر اساس تحقیقات تیم فنی شهرداری باید به صورت تیپ قراردادهای طرح و ساخت به پیمانکار واگذار می شد تا بر اساس آن پیمانکار را ملزم نماید تا کلیه هزینه های مربوط به مطالعات اولیه و  تکمیلی آن را با هزینه خود انجام داده و شروع به احداث روگذرها زیر نظر واحد عمرانی نماید.

جسارتی اظهار کرد: بخش اجرایی پروژه ها نیز مربوط به کلیه هزینه های ساخت، کنترل کمی و کیفی زیر نظر آزمانیشگاه معتبر و پرداخت هزینه های مربوط به نقشه، نظارت کارگاهی و تامین مصالح و ماشین آلات به روز بر عهده پیمانکار بود و پرداخت هزینه های کارکرد پیمانکار نیز به صورت تهاتر بود.

وی افزود: پیمانکار با توجه به ریسک بالایی که در قراردادها می پذیرفت و هم چنین سرمایه اولیه ای که از بابت ماشین آلات مجهز و تامین مصالح  هزینه های اجرایی می بایست پرداخت می نمود، منطقی بود که ضریب پیشنهادی خود را بنحوی درخواست نماید تا جبران هزینه داشته و سود معقولی عایدش شود، لذا کارفرما با رایزنی در جلسات مشترک  و در حضور پیمانکار و اعضای شورای شهر نسبت به کاهش ضریب پیشنهادی پیمانکار موافقت و در نهایت با تصویب رقم پیشنهادی نهایی اقدام به عقد پیمانکار (بنیاد تعاون ناجا) نمود که این ضریب نیز در جلسه شورای شهر تصویب و به تایید کمیته انطباق رسید.

 
انتهای پیام/
لینک کوتاه : https://oroumnews.ir/?p=259466

برچسب ها

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.