آیسان نوزاد در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز، با اشاره به ضرورت رعایت انتخاب و مصرف مواد غذایی در وعده های سحر و افطار اظهار کرد: بهتر است در ماه رمضان از غذاهایی که دیرهضم هستند پرهیز شود.
وی با توصیه به پرهیز از مصرف برخی غذا در وعده های سحری و افطار مانند غذاهای سرخکردنی و چرب و همچنین غذاهایی که قند زیادی دارند و شور و تند هستند افزود: چراکه این مواد غذایی بیشتر باعث ضعف هاضمه و افزایش عطش می شود.
این متخصص طب سنتی توصیه کرد: بهتر است روزه داران در این ماه بیشتر از سبزیجات و میوه جات تازه و همچنین آبمیوه طبیعی استفاده نمایند تا املاح و ویتامینهای مورد نیاز بدنشان تامین شود.
وی با تاکید بر کاهش و یا مصرف نکردن چای پررنگ و قهوه در ایام ماه مبارک رمضان افزود: البته اگر افرادی هستند که عادت به مصرف قهوه دارند سعی کنند بیش از یکی دو فنجان بیشتر از این نوشیدنیها مصرف نکنند و در خصوص مصرف چای نیز سعی کنند از چای کم رنگ استفاده نمایند.
این پزشک و متخصص طب سنتی تاکید کرد: روزه داران به هیچ وجه بدون خوردن سحری اقدام به گرفتن روزه نکنند و زنان باردار و افراد مسن و همچنین بیماران کلیوی و فشار خون نیز حتما با مشورت پزشک اقدام به گرفتن روزه کنند.
انتهای پیام/