به گزارش اروم نیوز، سیما جبرائیلی در گفتگو با خبرنگار آراز سسی با اشاره به بیماری تب کریمه کنگو گفت: تب کریمه کنگو یک بیماری تبدار حاد است که بهوسیله کنه، کشتار دامهای آلوده و تماس افراد با خون و سایر بافتهای آلوده دامها ممکن است سبب انتقال بیماری شود.
وی با اشاره به شروع فصل گرما و افزایش فعالیت کنهها و احتمال افزایش شیوع بیماری تصریح کرد: راههای کنترل و پیشگیری این بیماری سمپاشی دام و اماکن دامی و تجهیز کشتارگاههای دام به سردخانه نگهداری گوشت و رعایت بهداشت فردی به هنگام تماس با دام، گوشت و آلایش دامی است.
وی اظهار کرد: از نکات حساس و خطرناک این بیماری کشتار غیرمجاز و خارج از کشتارگاه بدون رعایت پوشش ایمنی و فردی فروش گوشت است.
رئیس شبکه دامپزشکی پلدشت افزود: شهروندان گوشت را تنها از مراکز مجاز و بهداشتی تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند و تلفن ۳۴۲۸۵۱۷۷ شبکه آماده پاسخگویی به سؤالات شهروندان است.
انتهای پیام/