امجدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «اروم نیوز» با تأکید بر اهمیت واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی، اظهار کرد: برای جلوگیری از قطعی برق و گاز در واحدهای تولیدی، هماهنگیهای لازم با شرکت پخش فرآوردههای نفتی و اداره برق صورت گرفته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارومیه ادامه داد: در این راستا، واحدهای سردخانهای، کارخانجات فرآوری محصولات کشاورزی، خوراک دام و طیور، و کشتارگاهها پس از ثبتنام در سامانه سدف، سوخت جایگزین (نفتگاز) دریافت میکنند تا در صورت قطع برق و گاز، فعالیت آنها مختل نشود.
وی افزود: بازدیدهای مشترکی توسط کارشناسان صنایع تبدیلی و تکمیلی و شرکت پخش فرآوردههای نفتی از واحدهای متقاضی دریافت سوخت بهصورت مستمر انجام میشود تا تطابق میزان سوخت معرفیشده از سوی مدیریت جهاد کشاورزی با سوخت تخصیصیافته توسط شرکت پخش فرآوردههای نفتی بررسی و از هرگونه مغایرت جلوگیری شود.
امجدی خاطرنشان کرد: واحدهای متقاضی دریافت نفت سفید برای وسایل گرمایشی در ساختمانهای اداری و نگهبانی، و گاز مایع برای لیفتراکهای گازسوز در سردخانهها و واحدهای سورتینگ و بستهبندی میوه، پس از ثبتنام در سامانه سدف، توسط کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی بررسی و سوخت مورد نیاز آنها تعیین و به شرکت پخش فرآوردههای نفتی معرفی میشوند.
شایان ذکر است که از ابتدای سال جاری تاکنون، ۶۵ هزار کیلوگرم گاز مایع، ۱۵۵ هزار لیتر نفتگاز، و ۶ هزار لیتر نفت سفید به واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی شهرستان ارومیه تخصیص یافته است.
انتهای خبر/