سید فضل الله قریشی در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز، با اشاره به رتبه تولید گوشت در بین دیگر استان های کشور، اظهار داشت: آذربایجان غربی در تولید گوشت مرغ رتبه ۸ و در تولید گوشت قرمز در رتبه ۵ کشوری قرار دارد.
وی، افزود: در خصوص میزان گوشت عرضه شده به بازار افزود: میزان گوشت عرضه شده سالیانه به بازار در مجموع ۴۵ هزارتن است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی، تصریح کرد: کاهش قیمت بره های پرواری در سال ۹۴ و اوایل ۹۵ به دلیل افزایش قیمت نهادهای تولید و عدم افزایش چندین ساله گوشت قرمز دلیل اصلی است.
وی بیان کرد: در زمینه تولید گوشت قرمز ۳۳۰ واحد گوساله پرواری صنعتی با ظرفیت ۴۶ هزار راس و ۹۴ واحد بره پرواری با ظرفیت ۳۸ هزار راس وجود دارد.
قریشی، در پایان در خصوص سرانه گوشت مصرفی افزود: مرغ بیشترین سرانه مصرف گوشت در آذربایجان غربی را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/