به گزارش اروم نیوز به نقل از شیز؛در دنیای امروزی که بشدت رسانه ای شده، رسانه ها نقش جنگ افزارهای جنگ نرم را برعهده گرفته اند، و کشوری که به رسانه ها اهمیت ندهد، نمی تواند اصول بنیادی و اساسی خود را به مخاطبان و مردمانش ارائه دهد. هدف اولیه جنگ رسانه ای media war, نفوذ به سنت ها و ریشه های مردم کشور مقابل است و این اقدام درحالی صورت می گیرد که اصیل ترین سنت های هر کشوری را می توان در میان روستاییان و ساکنان شهرهای کوچک آن یافت که متاسفانه با ورود فرهنگ غیر بومی به محیط پاک روستا, به آرامی شاهد استحاله درونی این فرهنگ ها هستم و دشمنان قسم خورده به هر طریق ممکن و از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی در صدد ضربه زدن به آن بودند و با شکست در عرصه نظامی از راه فرهنگی به جنگ با کشورمان پرداختند تا از این طریق موفق شوند.
از جلوه های بارز پیشرفت در هر منطقه گسترش شبکههای رسانهای است و درحال حاضر درصد زیادی از مناطق شهری و روستایی کشور را پوشش داده است، و در این میان گستره پوشش سامانه های فرستنده دیجیتالی از برنامه های موفق صدا و سیماست که در بسیاری از مناطق کشور راه اندازی شده و در حال حاضر، تقویت برنامه های صدا و سیما و دسترسی راحت و آسان مردم به آنها بیش از گذشته احساس می شود.
از دیگرسو هم اکنون صد ها شبکه تلویزیونی ماهواره ای به سهولت و با کوچکترین گیرنده ها در روستاهای تکاب قابل رویت است در حالی که بسیاری از آنها از شبکه های ملی بی بهره اند در بیشتر روستاها به دلیل وجود نداشتن سامانه دیجیتال, اکنون مردم به داشتن ماهواره و مشاهده شبکه های بیگانه که آسیب و تهدیدی جدی در حوزه فرهنگی اجتماعی به شمار می آید، روی آورده اند. این درحالیست که اگرکیفیت و گستره شبکه های دیجیتال زیاد شود می توان ادعا نمود بسیاری از خانواده ها, ماهواره را کنار خواهند گذاشت.
حال این سوال پیش می آید آیا براستی ماهواره که اثر مخرب آن را باید در ناهنجاری و بزهکاری های اجتماعی، آمار طلاق و دین گریزی جوانان و… دید باید به این آسانی در دسترس باشد ولی جوانان ما برای بهره مندی از شبکه های خودی اینگونه باید سردرگم باشند؟ چرا در روستاهای ما شبکه های دیجیتال پیدا نمی شود ولی ماهواره بر پشت بام بسیاری از خانه ها یافت می شود؟
تکاب با مطالبه رسانه هایش (شیز که سر آغاز تلنگری به مسئولانش و همتشان بود) دیجیتال شد؛ و در تعداد معدودی از روستاها نیز قابل دریافت است, اما مردم اکثر روستاهای تکاب بویژه، درمهد تمدن تکاب, بخش تخت سلیمان همچنان در حسرت تلویزیون دیجیتال روزگار خود را سپری و چشم انتظار عدالت رسانه ای مسئولان می باشند که براستی جز با توزیع عادلانه امکانات نمی توان سخن از توسعه متوازن و همه جانبه زد.
در واقع راه اندازی شبکه های دیجیتال اگرچه می تواند سلایق مخاطبان را تا حد زیادی پاسخگو باشد اما همزمان با افتتاح شبکه های دیجیتال در شهرتکاب، گسترش پوشش این شبکه ها درسطح منطقه نیز الزامی فراموش نشدنی است که باید بیشتر به آن توجه شود.
درکنار این عوامل, صدا و سیما باید برای تولید برنامههای پرمحتوا و جذاب با هدف جذب مخاطب و بینیاز کردن آن به برنامههای ماهواره با توجه به فرهنگ بومی گامهای اساسی بردارد تا بتواند مخاطبان جوان و نوجوان را جذب و از نفوذ و ورود شبکههای غیراخلاقی ماهواره به منازل جلوگیری کند.