زنی که این دختر برای او کار میکرد، اعتراف کرده که دختر خدمتکار زیر کتکهای او جان باخته است.
سازمانهای مدافع حقوق بشر میگویند که قوانین کار در پاکستان، مساله کودک آزاری را در این کشور نادیده میگیرند و این در حالی است که حدود نیمی از جمعیت پاکستان زیر ۱۸ سال هستند.
در دهکده زادگاه این دختر ۱۰ ساله از پشت دیوار خانههای گلی، صدای شیون و زاری به گوش میرسد. نام این دهکده «موزا جیندراکا» به معنای «مکان حافظ زندگی» است اما در حال حاضر اهالی آن به عزای دختر ۱۰ سالهای نشستهاند که تا حد مرگ کتک خورد و جان سپرد.
«ایرام رمضان»، نام این دختربچه پاکستانی است که برای کمک به معاش خانوادهاش به لاهور فرستاده شده بود تا برای یک خانواده با وضعیت مالی متوسط به عنوان خدمتکار و آشپز کار کند.
دو خواهر دیگر او هم به عنوان خدمتکار برای خانوادههای دیگر کار میکنند اما ایرام با کفن سفید به دهکدهاش بازگردانده شد.
«زبیده بیبی»، مادر ایرام که یک دستش را در تصادف حین کار از دست داده است میگوید که مجبور بود سه دخترش را بدون حمایت مالی شوهرش بزرگ کند.
زبیده بیبی میگوید که چاره دیگری به جز فرستادن دخترهایش برای کار نداشته و فکر میکرده که زندگی در یک خانواده مرفه برای دخترهایش بهتر از گدایی در خیابان است اما خبر نداشت که کوچکترین دخترش را به شکنجهگاه میفرستد.
زبیده بیبی به اشتباه خود اعتراف کرده و میگوید که حالا باید عذاب به خاک سپردن دخترش را بکشد اما احساس گناهش را نمیتواند به خاک بسپارد.
به گزارش ایسنا به نقل از بیبیسی، پزشکان بیمارستانی که ایرام به آن منتقل شده بود میگویند که او قبل از رسیدن به بیمارستان جان سپرده بود و روی بدنش آثار شکنجه و جای کبودی طناب روی مچ پا و دستهای او دیده میشد.
خانواده محمود، کارفرمای این دختر او را به بیمارستان برده بودند و در پی تشخیص پزشکان، پلیس فورا این خانواده را بازداشت کرد.
«نصیره محمود» اعتراف کرد که دخترک خدمتکار را تا پای مرگ با یک لوله فلزی کتک زده بود. دخترک خدمتکار با ضربات یک لوله فلزی کشته شده بود که در خانه خانواده محمود به همراه طنابی که با آن دست و پای دخترک را میبستند، پیدا شد.
نصیره محمود، زن کارفرمای ایرام اعتراف کرد که ایرام را با این لوله جلوی چشم پسر ۱۶ سالهاش کتک زده بود.
در زندان نصیره محمود در حالی که مشغول خوردن چای و بیسکویت بود در مورد این ماجرا خیلی راحت گفت که فقط یک تصادف بوده و تصور نمیکرده که ایرام کشته شود.
با این حال پلیس میگوید که مرگ ایرام تصادفی نبوده و او دست و پا بسته آخرین نفسهایش را کشیده است. دستمزد ماهانه ایرام ۱۴ پوند انگلیس بوده یعنی مبلغ ناچیزی که این دختر ۱۰ ساله برای آن جان باخت.
به گزارش بیبیسی، درست در همان هفتهای که ایرام کشته شد، «عذرا» دختر خدمتکار ۱۵ ساله دیگری که در لاهور خدمتکار بود بعد از تجاوز جنسی به دار آویخته شد و جان سپرد.
سازمانهای مدافع حقوق بشر میگویند که بیش از ۱۲ میلیون کودک پاکستانی برای پول درآوردن به خیابانها پناه میبرند و یا در خانه غریبهها کار میکنند.
به گفته «سجاد چیما»، نماینده جامعه حافظ حقوق کودکان، هر قانونی که در مورد کودکان تاکنون در این کشور وضع شده به اجرا در نمیآید چون هیچ مکانیزم اداری برای نظارت بر اجرای آن وجود ندارد.