به گزارش اروم نیوز؛ بانوی موفق بوکانی (خانم خدیجه اسماعیل پور) که سالیان زیادی است با پوشش و حجاب کامل اسلامی در مسئولیت های مهمی حضور دارد به مناسبت هفته حجاب و عفاف در گفتگوی اختصاصی با خبر نگار کانی پرس رمز این موفقیت را در حجابش خلاصه می کند و می گوید: بنده حس خوبی برای کنار گذاشتن حجاب ندارم زیرا به این باور رسیدم که این نوع پوشش برای من به یک رفیق، همراه تبدیل شده که به راحتی می توانم در جامعه امروزی حضور پیدا کنم.
متن کامل این گفتگوی خواندنی در زیر آمده است.
کانی پرس: از چه زمانی استفاده از چادر را برای پوشش اصلی خود انتخاب کردی و علت این انتخاب چی بود؟
علت انتخاب پوشش من برمی گردد به سال دوم دبیرستان در سال ۶۳ که با نوشتن یک مقاله در باب عفاف و حجاب توانستم دو جلد کتاب، یک تابلو و همچنین یک چادر به عنوان هدیه از مسئولان وقت استان دریافت کنم.
در آن دوران از چادری که در آن مسابقه به عنوان هدیه دریافت کردم به عنوان پوشش اصلی خودم در خیابان و بازار استفاده می کردم.
بعد از دیپلم که بنده به عنوان آموزش یار وارد نهضت سواد آموزی شدم پوشش چادر برای آموزش یاران اجباری بود ولی بعد از اینکه وارد آموزش و پرورش شدیم بسیاری از دوستانم چادر خود را کنار گذاشتند ولی بنده با اعتقاد کامل به حجاب توانستم پوشش خود را حفظ کنم.
بنده حس خوبی برای کنار گذاشتن حجاب ندارم زیرا به این باور رسیدم که این نوع پوشش برای من به یک رفیق و همراه همیشگی تبدیل شده که به راحتی می توانم در جامعه امروزی حضور پیدا کنم.
بنده از ده دوازده سال پیش فعالیت های زیادی در نهاد های مردم نهاد و هم چنین حضور در ارگانهای دولتی همچون فرمانداری داشتم و در تمام این مدت حجاب و چادر را از خود دور نکردم و همیشه احساس بسیار خوبی داشتم.
بنده همیشه وقتی که از خونه بیرون آمدم خود را نه به عنوان یک زن بلکه به عنوان یک انسان نگاه کردم ولی با توجه به باور های که در دین و فرهنگ و هویت خود داریم حجاب یکی از واجبات است زیرا این ما انسانها هستیم که با نوع پوشش خود شخص ثالث را وادار می کنیم که در مقابل ما چه عکس العملی داشته باشد.
کانی پرس: دیدگاه جامعه نسبت به پوشش شما چگونه بوده است؟
ما نباید بر اساس ظاهر در مورد انسانها اظهار نظر کنیم بلکه بایتسی به شخصیت درونی آنها نیز نگاه بیندازیم، بنده بر این باورم که هر کس بر اساس عقیده و باور خود زندگی می کند و حتی اگر در جامعه نقاب نیز بزند شخصیت او کاملا هویدا می شود.
جامعه ما امروز با آگاهی کامل در مورد انسانها قضاوت می کند، وقتی می بینند فکر و باور من با پوششم هم خوانی دارد بی گمان با دید بازتری من را می پذیرند.
در این چند سال مردم بوکان بویژه دانش آموزان مدارس با روی بسیار باز از پوشش بنده استقبال کردند و این مهم را می توان اکنون در حجابی دید که بسیاری از دانش آموزان این نوع پوشش را الگوی خود قرار دادند.
به واقع پوشش اسلامی یکی از مهم ترین ارکان فریضه واجب امر به معروف و نهی از منکر است که می بایست در بازار، مهمانی، محل کار و … رعایت شود تا زنان ما خود را نگاه نامحرمان دور نگاه دارند.
بنده به عنوان یک معلم در هر محفلی که حضور داشتم و با خانواده دانش آموزان در مورد حجاب هم کلام شدم آنان با روی باز سخنان من را پذیرفتند و در بسیاری از اوقات نیز حتی چادر را به عنوان پوشش خود انتخاب کردند.
کانی پرس: آیا حجاب محدودیتی برای شما ایجاد نکرده است؟
بنده تا کنون هیچ گونه محدودیتی در سطح جامعه نداشتم و و در بسیاری از محافل عمومی و رسمی حضور پیدا کردم که نتها حجاب برای من بازدارنده نبوده است بلکه احساس راحتی از نوع پوششم داشتم.
کانی پرس: آیا دانش آموزان چه استقبالی از پوشش شما داشتند؟
اتفاقا همان طور که در بالا نیز گفتم به کرات دانش آموزان ما نوع پوشش بنده را به عنوان الگو خود انتخاب و هم اکنون نیز در دانشگاه از چادر استفاده می کنند.
هر چند مانتو و شلوار نیز به عنوان حجاب کامل مورد تائید است ولی امروزه متاسفانه این نوع پوشش به جولانگاه مدل های غربی تبدیل شده و ضرافت اسلامی خود را از دست داده است یعنی به همان بلای گرفتار شده که لباس کردی به عنوان یکی از پوششی ترین لباس های سنتی جهان طی چند سال گذشته بر سرش آمده است.
امروز بحث مد و مدگرایی در تهاجم فرهنگی از جایگاه ویژه ای برخوردار است و حجاب در تیررس دشمن قرار گرفته کما اینکه هم اکنون نیز شاهد تاثیر این حمله بر نوع پوشش زنان کشورمان هستیم.
دشمن سعی دارد با تغییر نوع پوشش جوانان ما جامعه اسلامی ایران را به سوی یک بی هویتی کامل سوق دهد تا بتواند با این عمل سبب فروپاشی بنیاد خانواده در ایران شود.
کانی پرس: شما به عنوان یک زن موفق در سطح شهرستان بوکان که حجاب را به عنوان پوشش خود انتخاب کردید چه راهکاری را برای همه گیر کردن استفاده از پوشش اسلامی برای بانوان بوکانی پیشنهاد می دهید؟
بنده بارها در جلساتی که با مسئولان داشتم بر اساس دستورات قرانی اعلام داشتم که نهادینه شدن حجاب در خانواده بایستی با درگیر شدن مردان در این مسئله شروع شود.
بی گمان نوع رفتار سرپرست خانه که با چه شیوه ای بتواند پوشش اسلامی را در میان اعضای خانواده اش نهادینه کند بسیار می تواند تاثیر گذار باشد.
برای رسیدن به این هدف بایستی جلسات عفاف و حجاب در حضور مردان برگزار شود تا تاثیر بی حجابی بر جامعه برای این قشر نیز تفهیم شود و آنان با دید بازتری نسبت به پوشش اسلامی در خانواده اهتمام ورزند.
حتی می توان گفت الان بسیاری از مدل لیست های ما را مردان تشکیل می دهند پس باید این مهم را یادآور شد که آنان نقش بسیار مهمی در پوشش زنان دارند پس نیاز است جلسات گسترده ای برای مردان در باب عفاف و حجاب و پوشش اسلامی در مساجد و مدارس دایر شود تا آنان نیز به زیان های بی حجابی در جامعه پی برند.
بنده بر این باورم که هر گاه در خانواده بر اساس ایمان و باور اسلامی رفتار شود ما مشکلی در باب بی حجابی در سطح جامعه نخواهیم داشت و بی گمان زنان ما می توانند با انتخاب پوشش اسلامی حتی به محکم تر شدن بنیاد خانواده خود کمک کنند.
کانی پرس: آیا پوشش اسلامی تاثیری بر کاهش مشکلات احتماعی دارد؟
بی گمان تاثیر بسیار زیادی دارد زیرا اگر ذهن جوانان امروز ما که به عنوان ثروت آینده ایران اسلامی به شمار می آیند درگیر مسائل خاصی هم چون مد و مد بازی و بی حجابی نشود می توان آینده ای بسیار شکوفا را برای کشور متصور شد.
انتهای پیام/