به گزارش اروم نیوز، کار آفرین پلدشتی به خبرنگار آراز سسی می گوید: شغل پدرم دامداری است و در آمد آنچنانی نداشتیم تا اینکه تصمیم گرفتم بجای خام فروشی، شیر به دست آمده را تبدیل به کره، خامه، پنیر و سرشیر کنم.
محمد محمودی در خصوص صنایع تبدیلی فرآوری لبنیات تصریح کرد: با تحقیق هایی که در این زمینه کردم و راهنمایی هایی که از شاغالان در این حرفه گرفتم نسبت به تصمیم خودم مصمم شدم.
وی ادامه داد: با استفاده از وام اشتغالزایی ناحیه مقاومت بسیج سپاه پلدشت موفق به خرید برخی از دستگاه های فرآوری لبنیات شدم.
کار آفرین پلدشتی اظهار کرد: در این زمینه ۳ نفر به صورت مستقیم و ۱۰ نفر به صورت غیر مستقیم مشغول به کار شده است.
محمودی در خصوص تولید فرآورده های لبنیاتی خود افزود: توانایی تولید ماهانه ۳۰۰ کیلو خامه، ۴ تن شیر، ۵۰ کیلو کره و ۱۰۰ کیلو پنیر در کارگاه خود را داریم.
به گفته وی یکی از مشکلات این شغل نبود بازار فروش مناسب در شهرستان است.
کار آفرین پلدشتی با اشاره به سال ۹۵ می گوید: سال ۹۵ از سوی مقام معظم رهبری به سال اقتصا مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری شده است و باید تلاش کنیم که این شعار به بهترین شکل تحقق یابد.
انتهای پیام/