پرویز امجدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «اروم نیوز»؛ بر اهمیت استفاده از بستهبندیهای متنوع و بهداشتی تأکید کرد و اظهار داشت: استفاده از انواع مختلف بستهبندی علاوه بر این که به محصولات کشاورزی و غذایی امکان نگهداری بهتر و طولانیتر را میدهد، میتواند نقش تعیینکنندهای در کسب سهم بیشتر از بازارهای داخلی و جهانی داشته باشد.
وی افزود: توجه ناکافی به موازین بستهبندی بهداشتی، یکی از مشکلات اساسی است که مانع از دستیابی محصولات غذایی، بهویژه خشکبار تولیدی ایران، به بازارهای جهانی میشود.
مدیر جهاد کشاورزی ارومیه بیان کرد: در حالی که محصولات ایرانی از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند، متأسفانه به دلیل عدم رعایت استانداردهای بهداشتی در فرآیند بستهبندی، ممکن است این محصولات دچار آلودگیهای ثانویه شوند که به نوبه خود بر اعتبار و سلامت آنها تأثیر میگذارد و اجازه نمیدهد این محصولات به بازارهای جهانی راه یابند.
امجدی همچنین خاطرنشان کرد: با توجه به حجم بالای تولیدات کشاورزی در کشور، یکی از راههای اساسی برای ارتقاء کیفیت محصولات و افزایش رقابتپذیری آنها در بازارهای جهانی، بهبود فرآیندهای بستهبندی بهداشتی و استاندارد است.
وی تصریح کرد: این اقدام نه تنها موجب افزایش طول عمر مفید محصولات میشود، بلکه اعتماد مصرفکنندگان در بازارهای بینالمللی را جلب کرده و به رونق صادرات محصولات کشاورزی ایران کمک میکند.
مدیر جهاد کشاورزی ارومیه بیان کرد: اجرای طرحهای فرآوری و بستهبندی بهداشتی، میتواند زمینهساز رقابت مؤثر محصولات غذایی ایرانی با محصولات مشابه خارجی در بازارهای جهانی باشد.
وی تصریح کرد: محصولات ایرانی با کیفیت بالا و بستهبندیهای استاندارد و بهداشتی، قادر خواهند بود بهعنوان یک گزینه مطلوب در بازارهای جهانی شناخته شوند و سهم بیشتری از بازارهای خارجی را به خود اختصاص دهند.
امجدی در پایان بر لزوم توجه به استانداردهای جهانی در بستهبندی مواد غذایی تأکید کرد و گفت: بستهبندی مناسب و بهداشتی، نه تنها در حفاظت از سلامت محصولات و افزایش عمر مفید آنها مؤثر است، بلکه میتواند به برندینگ و ارتقاء جایگاه محصولات ایرانی در بازارهای جهانی کمک کند.
انتهای خبر/ م