به گزارش اروم نیوز،، کاهو گیاه بومی کشورهای مدیترانه ای و خاورمیانه است که در سراسر جهان از آن استفاده می شود. کاهو سرشار از مواد معدنی، ویتامین و فیبر است.
این سبزی مثل تمام سبزیجات، مقادیری املاح و ویتامین دارد که از مهمترین آنها میتوان به پیشساز ویتامینA یعنی بتاکاروتن و اسید فولیک اشاره کرد. همچنین کاهو حاوی مقداری ویتامینC، K، آهن، منیزیم و کلسیم است.
خواص:
۱ -این گیاه منبع غنی ویتامین A است. ویتامین A در روند بازسازی سلول ها موثر است و در نتیجه به پوست طراوت تازه ای می بخشد.
۲ – پتاسیم موجود در آن با بهبود گردش خون، روند انتقال مواد مغذی و اکسیژن را به پوست تقویت می کند.
۳ – ترکیب ویتامین E و C موجود در کاهو، به حفظ سلامت پوست کمک می کند. ویتامین E از پوست در برابر اشعه مضر نورخورشید محافظت می کند و از بروز تباهی لکه زرد و آب مروارید پیشگیری می کند. اشتها را تحریک و سموم را از بدن دفع می کند. همچنین با برطرف کردن کمبود هموگلوبین و نمک های معدنی باعث شادابی پوست می شود.
۴ – استفاده از کمپرس تهیه شده با جوشانده چند برگ کاهو به مدت ۲۰ دقیقه، در برطرف کردن آکنه و پسوریازیس موثر است. برای تأثیرگذاری، آب کمپرس باید به دمای اتاق برسد و به مدت ۱۰ دقیقه روی پوست گذاشته شود.
۵ – کاهو، یک داروی تسکین دهنده و آرام بخش طبیعی است، زیرا شامل مقدار کمی از یک ماده ی شیمیایی به نام لاکتوسین (LACTUCIN) است که وقتی به مقدار زیاد مصرف گردد، موجب سستی در بدن می شود.
۶ – ۸درصد سیلیس، ۹ درصد فسفر و مقدار سولفور موجود در آن برای حفظ سلامت پوست، مو و ناخن مفید است.
۷ – ویتامین ها و مواد مغذی آن، از ریزش مو پیشگیری می کند.
۸ -کاهو، چهره ی انسان را با طراوت و در گونه های صورت، سرخی زیبایی پدید می آورد.
۹ -آهن موجود در آن برای افراد مبتلا به کم خونی مفید است.
۱۰ -کاهو موی سر را به رنگ سیاه زیبائی در می آورد، به خصوص اگر ناشتا خورده شود.
منبع:مشرق
۱۰۸ / ۵۰