• امروز : چهارشنبه - ۱۳ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 4 - شوال - 1446
  • برابر با : Wednesday - 2 April - 2025

افزایش میزان درگیری‌ مذهبی در اکثر نقاط جهان

  • کد خبر : 123737
  • ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۰:۰۰

بر اساس مطالعه انجام شده، درگیری‌های مذهبی در کشورهای سراسر جهان در سال ۲۰۱۲ میلادی به نسبت شش سال پیش از آن افزایش یافت و به بالاترین حد رسید. به نقل از خبرگزاری فرانسه، یک سوم از ۱۹۸ کشور جهان در سال ۲۰۱۲ میلادی شاهد سطح بالا یا بسیار بالای درگیری‌های مذهبی داخلی از جمله […]

بر اساس مطالعه انجام شده، درگیری‌های مذهبی در کشورهای سراسر جهان در سال ۲۰۱۲ میلادی به نسبت شش سال پیش از آن افزایش یافت و به بالاترین حد رسید.


به نقل از خبرگزاری فرانسه، یک سوم از ۱۹۸ کشور جهان در سال ۲۰۱۲ میلادی شاهد سطح بالا یا بسیار بالای درگیری‌های مذهبی داخلی از جمله خشونت‌های فرقه‌ای، تروریسم یا ارعاب بودند و این در حالی است که این کشورها در سال ۲۰۱۱ میلادی شاهد ۲۹ درصد و در سال ۲۰۱۰ میلادی شاهد ۲۰ درصد درگیری‌های مذهبی داخلی بودند.

 

«مرکز مطالعات پیو» گزارش داد: بیشترین میزان افزایش درگیری‌های مذهبی در خاورمیانه و شمال آفریقا بوده؛ دو منطقه‌ای که در آن‌ها همچنان تاثیرات بهار عربی سال ۲۰۱۱-۲۰۱۰ میلادی احساس می‌شود.

 

این مرکز به عنوان مثال به افزایش حملات به کلیساهای قبطی و مشاغل مسیحیان در مصر اشاره می‌کند. به گفته این مرکز چین نیز شاهد افزایش چشمگیر درگیری‌های مذهبی بوده است.

 

کشورهایی هم که دولت‌هایشان ممنوعیت‌هایی اعمال کرده‌اند از جمله منع برگزاری مناسک مذهبی یا تغییر مذهب، کم و بیش همانند دیگر کشورها با افزایش درگیری‌های مذهبی داخلی روبرو هستند. بر اساس این مطالعه، از هر ۱۰ کشور سه کشور دارای سطح بالا یا بسیار بالای محدودیت هستند. از میان ۲۵ کشور پرجمعیت، مصر، اندونزی، روسیه، پاکستان و میانمار از بیشترین میزان درگیری‌های مذهبی رنج می‌برند.

 

مسیحیان و مسلمانان که بیش از نیمی از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند، به دلیل درگیری‌هایی که با یکدیگر داشتند، در اکثر کشورهای جهان بدنام شده‌اند. بر اساس این گزارش، مسلمان و یهودیان در شش سال اخیر از بیشترین میزان خصومت و دشمنی رنج برده‌اند.

 

آزار و اذیت علیه زنان و اشاره ضمنی به شیوه پوشش آن‌ها نیز در یک سوم از کشورهای جهان افزایش یافته و به ۳۲ درصد رسیده است. این در حالی است که در سال ۲۰۱۱ میلادی این میزان ۲۵ درصد و در سال ۲۰۰۷ میلادی تنها هفت درصد بوده است.

خشونت‌های مذهبی در ساحل عاج، صربستان، اتیوپی، قبرس، و رومانی کاهش یافته است.

 

مرکز مطالعات پیو (Pew) گفت، این ۱۹۸ کشور مورد مطالعه بیش از ۵ / ۹۹ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند. در این مطالعه کره شمالی که دولتش در میان سرکوب‌گرترین دولت‌های جهان است، مورد بررسی قرار نگرفته است.

لینک کوتاه : https://oroumnews.ir/?p=123737

برچسب ها

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.