به گزارش اروم نیوز، رضا جعفرپور تولیت شمس تبریزی در گفتگو با خبرنگار آذرباخیش در حاشیه آغاز نهمین همایش بینالمللی شمس و مولانا گفت: در این رویداد بینالمللی باتوجهبه فراخوانهای صادرشده در خصوص دریافت مقاله، تعداد 187 مقاله به دبیرخانه این رویداد بینالمللی ارسال شده بود که از میان آنها، دو مقاله برای ارائه و 23 مقاله برای چاپ توسط داوران انتخاب شدهاند.
وی با بیان اینکه همایش مولانا و شمس از سوی پایگاه استنادی جهان اسلام (isc) به رسمیت شناخته شده است افزود: در این همایش که به همت شهرداری خوی در حال برگزاری است و 16 نفر از استادان ادبیات سخنرانی خواهند کرد که استادان کشور ما و کشورهای هند و ترکیه بهصورت حضوری و استادانی از کشورهای گرجستان و روسیه بهصورت مجازی در این رویداد حضور دارند.
تولیت شمس تبریزی هفتم مهر را پایان رویداد اعلام کرد و گفت: این رویداد بینالمللی امسال نیز با همکاری و همراهی پژوهشگاه علومانسانی و مطالعات فرهنگی، مجمع عالی حکمت اسلامی، دانشگاههای تهران، تبریز، ارومیه، مرکز آسیا پژوهی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، موزه و کتابخانه ملی ملک برگزار میشود.
وی عناوینی از برنامههای اجرایی در همایش را برشمرد و افزود: امروز در روز افتتاحیه از نقشبرجسته طلای شمس تبریزی و مولانا به مناسبت هشتصدمین سال ملاقات این دو بزرگوار رونمایی میشود و باید گفت اولین تمبری است که از جنس طلا تولید شده است و لازم به توضیح است ماکت اولیه طرح مولانا توسط دکتر جعفر نجیبی و طرح شمس تبریزی توسط رحیم پرنیا مدیر موزه تمبرهای طلا و نقره ایران مدلسازی شده است و ماکتهای اولیه این اثر هنری به موزه شمس اهدا شد.
جعفرپور بیان کرد: پیش از آغاز نهمین همایش بینالمللی شمس و مولانا، نمایشگاه آثار چاپسنگی تصویرگر برجسته خویی دوره قاجار، استاد میرزا علیقلی خویی نیز افتتاح شد.
انتهای خبر/