• امروز : جمعه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 20 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 18 April - 2025

درآمدهای نجومی سهم فقط ۵ درصد پزشکان است

  • کد خبر : 125594
  • ۰۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۰:۰۰

پزشکان برای بسیاری از مردم تمثیلی از عبارت عامیانه قشر مرفه و بی درد جامعه هستند که پولشان همیشه از پارو بالا می رود و به بیانی دیگر تافته ای جدا بافته از این جامعه هستند. به گزارش خبرنگار اروم نیوز؛ پزشکان برای بسیاری از مردم تمثیلی از عبارت عامیانه قشر مرفه و بی درد […]

پزشکان برای بسیاری از مردم تمثیلی از عبارت عامیانه قشر مرفه و بی درد جامعه هستند که پولشان همیشه از پارو بالا می رود و به بیانی دیگر تافته ای جدا بافته از این جامعه هستند.


به گزارش خبرنگار اروم نیوز؛ پزشکان برای بسیاری از مردم تمثیلی از عبارت عامیانه قشر مرفه و بی درد جامعه هستند که پولشان همیشه از پارو بالا می رود و به بیانی دیگر تافته ای جدا بافته از این جامعه هستند اما پزشکان نظری برخلاف این تعابیر دارند و هم از وضعیت کاری خود گلایه مند هستند و از طرفی بر اجحافی که از سوی دولت بر آن ها رو امی شوند، اظهار نارضایتی می کنند.

یکی از مهمترین دلایل این نارضایتی ها که از سوی آنان عنوان می شود،‌ مسئله مالیات هایی است که برای درآمد آن ها تعلق می گیرند، رئیس انجمن پزشکان عمومی آذربایجان غربی با بیان اینکه دولت در تعیین مالیات ها تر و خشک را به یک آتش می سوزاند،‌ گفت: دخل همه پزشکان مثل هم نیست که در تنظیم مالیات ها به یک گونه برخورد و برای پزشکان کم درآمد همچون پزشکان دارای درآمدهای نجومی مالیات در نظرگرفته می شود.

«ولی رستم زاده» با اشاره به حضور ممیزان مالیاتی تنها یکبار در طول سال اظهار کرد: در آن حضور یکباره و البته به تعداد یکبار بستگی به شانس دکتر دارد که چه تعداد بیمار در صف انتظار برای ویزیت باشند، هرقدر کمیتی بیمارن بیشتر به همان میزان رقم مالیات هم افزایش می یابد.

وی ادامه داد: در این وضعیت مامور ممیزی غافل از این است که شاید یک بیمار با خود بیش از یک نفر همراه دارد و یا شاید این بیماران بعد از یک دوره تعطیلی مطب به آن هجوم آورده اند و در بقیه روزهای سال تعداد مراجعان به انگشت های دست هم نمی رسد.

رئیس انجمن پزشکان عمومی با بیان اینکه نباید تنظیم مالیات با رویه ثابت برای پزشکان انجام شود، اضافه کرد: درآمد پزشکان با یکدیگر تفاوت های بسیاری دارد، می توان از طریق کنترل کارکرد بیمه ای پزشکان و یا تنظیم دفتر دارایی توسط پزشکان که همیشه از سوی ممیزی مالیات ها نادیده نگرفته می شود، عدالت نسبی را در این بخش فراهم کرد.

وی یادآور شد: این روش ها جنبه دیگری هم دارد چراکه ممکن است در زمان مراجعه ممیزان مالیاتی به مطب پزشکی، آن روز تعداد کمی بیمار برای ویزیت مراجعه کرده باشند در حالیکه در روزهای دیگر جای سوزن انداختن هم نیست، از این رو باید ساز و کارهای منطقی در اینباره درنظرگرفته شود.

رستم زاده با اظهار به این موضوع که برخی پزشکان کم درآمد برای پرداخت مالیات های خود مجبور به دریافت تسهیلات بانکی می کنند، عنوان کرد: طبق اعلام مقامات رسمی فقط ۵ درصد از پزشکان درآمدهای نجومی دارند و بقیه با نسخه‌ نویسی ارتزاق می‌ کنند، نباید به صرف اینکه نام حرفه فردی پزشکی است او را مستحق پرداخت مالیات های سنگین دانست.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و نماینده مردم سردشت و پیرانشهر هم در اینباره با بیان اینکه بسیاری از مالیات های درنظرگرفته شده برای پزشکان بدون انجام کار کارشناسی است، گفت: اعدادی نجومی که به عنوان مالیات برای پزشکان لحاظ می شود اغلب به صورت سلیقه‌ ای است که این اقدام موجب نگرانی و تشویش پزشکان شده است.

«رسول خضری» ادامه داد: این درست نیست که ویزیت ها ۱۵ درصد و در مقابل مالیات ۱۰۰ درصد افزایش یابد، سازمان امور مالیاتی با سایر صنوف به یک رقم مورد توافق دست پیدا کرده وجامعه پزشکی هم نه تنها خواستار برخورد متفاوت نیست بلکه قرار دادن همه اصناف در یک کفه ترازو را می طلبد.

وی با ناعادلانه دانستن اعداد و ارقام درنظر گرفته شده بعنوان مالیات برای پزشکان، اظهار کرد: جامعه پزشکی هنوز در بلاتکلیفی و اضطراب به سر می برد چون نمی داند که آیا امروز یا فردا ممیز مالیات به مطب او خواهد آمد، ما حاضریم که بر سر یک عدد با سازمان امور مالیاتی به توافق برسیم اما تحمیل اعداد و ارقام جز ظلم و ناعدالتی معنای دیگری ندارد.

رئیس انجمن پزشکان عمومی استان با اظهار به این موضوع که برخی پزشکان کم درآمد برای پرداخت مالیات های خود مجبور به دریافت تسهیلات بانکی می کنند، عنوان کرد: طبق اعلام مقامات رسمی فقط ۵ درصد از پزشکان درآمدهای نجومی دارند و بقیه با نسخه‌ نویسی ارتزاق می‌ کنند، نباید به صرف اینکه نام حرفه فردی پزشکی است او را مستحق پرداخت مالیات های سنگین دانست.

مدیر کل امور مالیاتی استان نیز گفت: جامعه پزشکی یکی از جوامع صنفی است که با گشاده‌ رویی و بدون اعتراض و درک بالا و سروقت مالیات خود را پرداخت می ‌کنند و در این زمینه مشکلی پیش نخواهد آمد هرچند در این میان ممکن است در برخی محاسبات اشکالاتی هم وجود داشته باشد و یا مورد قبول پزشکان نباشد که قابل حل است.

«غلامرضا شریفی» با اشاره به اینکه برخی پزشکان از جمله پزشکان عمومی که درآمد پایینی نسبت به سایر پزشکان و جراحان دارند، چگونگی تنظیم مالیات را را ناعدالتی می دانند، اظهار کرد: پزشکان عمومی درآمد عمل جراحی نداشته و به همین خاطر سطح درآمد پایینی دارند، بنابراین شرایط ویژه درآمدی این قشر در توافق مالیاتی در نظر گرفته می شود و برای ممیزان تاکید شده است تا واقعیت را دیده و بسنجند.

وی یادآور شد: اگر این قشر از جامعه هم سند و دفتری در ارائه هزینه های خود داشته باشند که اعداد و ارقام به صورت واقعی در آن ها ذکر شود به راحتی می توان این عمل را نوعی اظهارنامه در نظر گرفت و برای تنظیم مالیات ها از آن ها استفاده کرد اما کمتر پزشکی به این کار مبادرت می کند.

شریفی ادامه داد: اداره کل مالیاتی استان آمادگی مشاوره و راهنمایی همه پزشکان استان را در راستای ایجاد دفتر درآمد هزینه ای دارد، با ایجاد دفتر هزینه ای اختیار از کارشناسان ممیز مالیاتی گرفته می شود و  بدین صورت رضایت پزشکان هم حاصل خواهد شد.

 

لینک کوتاه : https://oroumnews.ir/?p=125594

برچسب ها

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.