به گزارش اروم نیوز؛ جواد کرمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگار درناسسی؛ با اشاره به نگاه ویژه دولت سیزدهم به احیای واحدهای تولیدی راکد در استان اظهار داشت: اقدامات موثر در آذربایجان غربی برای احصای مشکلات واحدهای تولیدی با حضور مدیران مرتبط، در یکشنبههای حمایت از تولید با جدیت ادامه دارد.
وی گفت: از مجموع 448 مصوبه که در جریان بازدید از واحدهای تولیدی استان در قالب یکشنبههای حمایت از تولید تصویب شده، در 82 یکشنبه تولید، 70 درصد مصوبات اجرایی شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی با بیان اینکه تلاش بر این است تا تمام واحدهای راکد و نیمه راکد به چرخه تولید بازگردانده شوند، گفت: تعداد مصوبات اجرای شده قطعی 223 مصوبه است که 70 درصد از آن تاکنون اجرایی شده است.
کرمی از برگزاری 82 یکشنبه حمایت از تولید در آذربایجان غربی خبر داد و اضافه کرد: در قالب یکشنبههای حمایت از تولید طی امسال 19 بازدید از 63 واحد بهعملآمده است که 11 واحد راکد آن احیا شده، در کل واحدهای راکدی که از اول دولت سیزدهم تاکنون احیا و به چرخه تولید بازگشته 240 واحد تولید است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی بیان کرد: امسال شاهد کاهش نرخ بیکاری در استان بودیم که در سال 1401 نرخ بیکاری 8.6 و رتبه 15 کشوری را داشتیم و طی امسال نرخ بیکاری به 6.7 درصد کاهشیافته است که باتوجهبه سال گذشته 0.7 درصد کاهشیافته است.
کرمی عنوان کرد: باتوجهبه کاهش نرخ بیکاری میتوان بیان کرد که بخش خصوص تأثیر بسزایی دراینخصوص داشته است .
وی تصریح کرد: در هفته دولت تعداد 62 پروژه عمرانی و اقتصادی افتتاح و کلنگزنی شده است که پنج مورد از کلنگزنی در حدود بیش از هشت هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری شده است .
کرمی گفت: باتوجهبه بازگشایی بازارچههای مرز تمرچین بیش از یک میلیارد دلار محصول صادر شده که برابر چهار کشور اروپای صادرات در این مرز انجام شده است.
وی یادآور شد: معدن تیتانیوم قرهآغاج ارومیه، بزرگترین معدن تیتانیوم کشور بعد از 20 سال رکود با رایزنیهای انجام شده وارد فاز اجرایی شده و با راهاندازی این معدن بیش از نیمی از نیاز تیتان کشور تأمین میشود.
کرمی با بیان اینکه تفاهمنامهای بین سه شرکت بزرگ صنعتی و معدنی کشور در قالب یک کنسرسیوم به همراه شرکت دارنده پروانه بهرهبرداری برای بهرهبرداری از معدن منعقد شده است گفت: بر اساس این تفاهمنامه سرمایهگذاران در مرحله نخست ۵۰۰ میلیون یورو برای استخراج و احداث کارخانه استحصال هزینه خواهند کرد و در سالهای آینده این سرمایهگذاری نسبت به پیشرفت طرح افزایش خواهد.
معاون اقتصادی استانداری آذربایجان غربی با اشاره به فراهم بودن زمینههای سرمایهگذاری در استان در بخشهای مختلف تصریح کرد: باتوجهبه صدور مجوزهای لازم بهزودی بزرگترین پایانه صادراتی محصولات کشاورزی کشور در ارومیه احداث میشود.
کرمی با اشاره به افتتاح منطقه ویژه سرو که با ورود شخص استاندار انجام شد، یکی از اقدامات مهم و شاخص در استان به شمار میرود یادآور شد: با توجه به ظرفیت مرز تمرچین تردد از مرز تمرچین برای شناساندن این مرز بهعنوان مرز تجاری و صادرات محصولات و توسعه اقتصادی استان بسیار حائز اهمیت است.
انتهای پیام/