رضا رحمانی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «اروم نیوز»؛ ضمن تجلیل از مقام والای شهدای امنیت کشور، اظهار کرد: باید قدردان شهدایی باشیم که جان خود را برای آرامش و امنیت مردم فدا کردند.
وی افزود: طی روزهای گذشته در دیدار با خانواده برخی از شهدای اخیر، روحیه و صبر مثالزدنی آنان را از نزدیک مشاهده کردم؛ از کودک خردسالی که میگفت میخواهم راه پدرم را ادامه دهم تا مادرانی که با وجود داغ فرزند، با عزت و استقامت سخن میگفتند.
استاندار آذربایجانغربی همچنین با اشاره به وضعیت اقتصادی برخی از خانوادههای شهدا گفت: بسیاری از این عزیزان در خانههای اجارهای زندگی میکردند و این مسئله مسئولیت ما را برای حمایت از بازماندگان شهدا سنگینتر میکند. برخی از شهدای اخیر حتی در زمان شیفت خود نبودهاند، اما بهمحض شنیدن خبر حمله، داوطلبانه به محل مأموریت شتافتند و به شهادت رسیدند.
استاندار آذربایجانغربی در ادامه به انسجام مدیریتی در سطح استان اشاره کرد و اظهار داشت: وحدت و همدلی میان مسئولان استان، سرمایهای ارزشمند است و نقش هدایتگرانه نماینده ولیفقیه در استان، و هماهنگی مثالزدنی بین اعضای شورای تأمین، دادگستری، سپاه، نیروی انتظامی، مرزبانی و نهادهای اطلاعاتی، ضامن امنیت پایدار در منطقه است.
رحمانی در ادامه با استناد به آیهای از قرآن کریم گفت: خداوند هشدار داده است که مبادا دچار تفرقه شوید، زیرا سستی و ضعف نتیجه آن خواهد بود در استان ما، خوشبختانه چنین اتفاقی رخ نداده و همه در کنار هم برای توسعه و امنیت تلاش میکنند.
استاندار آذربایجانغربی با تأکید بر اینکه پیشرفتهای عمرانی و اقتصادی استان حاصل تلاش جمعی است، گفت: در اجرای پروژهها، هر یک از مسئولان به اندازه خود نقش دارند.
وی به اقدامات مدیریتی خود در بدو ورود به استان اشاره کرد و گفت: سه ستاد کلیدی برای پیگیری اهداف توسعهای استان تشکیل دادیم؛ ستاد توسعه سرمایهگذاری، ستاد ویژه پیگیری طرحهای عمرانی و ستاد توسعه فرصتهای اقتصادی مرزی که از تشکیل این ستادها بسیج همه ظرفیتهای اجرایی استان در مسیر توسعه بوده است.
رحمانی اضافه کرد: ستاد توسعه فرصتهای مرزی، بهویژه برای استانهای مرزی نظیر آذربایجانغربی بسیار حائز اهمیت است استان ما با بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز، باید از این ظرفیت در حوزه صادرات، ترانزیت و تبادلات تجاری حداکثر استفاده را ببرد.
وی با اشاره به پروژههایی که بعضاً بیش از ۳۰ سال از عمر آغازین آنها گذشته، گفت: برخی از طرحها نظیر آزادراه ارومیه – تبریز یا پروژههای راهآهن، حتی در جدول پروژههای اولویتدار دیده نمیشدند اما امروز با پیگیری مستمر و همت جمعی، بسیاری از آنها وارد فاز اجرایی شدهاند.
رحمانی با اشاره به گرههای اجرایی پروژه آزادراه ارومیه – تبریز گفت: واقعیت این است که بخشهایی از مسیر، بهویژه در محدوده تونلها، بهعنوان گلوگاه توسعهای مطرحاند و در صورت عدم تسریع در ساخت، مانعی جدی بر سر راه بهرهبرداری کامل خواهند بود.
وی اضافه کرد: تا قطعه ششم این مسیر که به عنوان کمربندی دوم تبریز شناخته میشود، کارها فعال است اما مسیرهایی که چندین سال به حال خود رها شده بودند، به لطف همکاری وزارت راه و شهرسازی ساماندهی و احیا شدهاند.
رحمانی با تأکید بر نقش زیرساختها در جذب سرمایهگذار گفت: از روز نخست، هدفگذاری کردیم که بستر زیرساختی استان را تقویت کنیم بدون راه، برق، ارتباطات و امکانات پایه، هیچ سرمایهگذاری شکل نمیگیرد.
وی تصریح کرد: برخی شاخصهای خدماتی استان هنوز در ردههای پایین کشوری است؛ از جمله نبود آزادراه، کمبود مجتمعهای خدماتی بینراهی و ضعف در حمل و نقل ریلی اما امروز خوشحالیم که با تأمین اعتبارات لازم، بهویژه در حوزه راه و آزادراه، روند توسعه شتاب گرفته است.
رحمانی افزود: اگر امروز شاهد بهرهبرداری از پروژههای کلان هستیم، حاصل تلاش مجموعهای از مدیران و مسئولان استانی و کشوری است همه احساس کردند که این پروژهها مربوط به خود آنهاست و با تعهد وارد میدان شدند.
انتهای خبر/ م